Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Στα "κάγκελα" η Σάμος: Διαμαρτυρία των Ελλήνων κατοίκων στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου για τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων – «Δεν είστε ευπρόσδεκτη στο νησί μας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ylva Johansson επισκέφθηκε σήμερα στη Σάμο για να δει την πρόοδο της νέας δομής… 
Η ημερομηνία της μετακίνησης έχει αλλάξει πολλές φορές, χωρίς πειστική εξήγηση, όπως και ο αριθμός του αριθμού που θα λάβει συνεχίζει να μην προσδιορίζεται...

Η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Ylva Johansson, επισκέφθηκε τη Σάμο σήμερα Δευτέρα, για να αξιολογήσει την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι ελληνικές αρχές στην κατασκευή των νέων, μόνιμων εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους παράνομους  μετανάστες που έρχονται.

Γράφοντας σε μια ανάρτηση ιστολογίου στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την περασμένη Τετάρτη, ο Επίτροπος είπε ότι τα κέντρα αναμένεται να λειτουργήσουν πριν από το τέλος του έτους, προσθέτοντας ότι δεν θα ήταν «κλειστές» εγκαταστάσεις.

Αυτό, ωστόσο, έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις της ελληνικής κυβέρνησης που έχουν δηλώσει ότι οι παράνομοι μετανάστες που μένουν σε αυτά τα στρατόπεδα δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Οι Έλληνες κάτοικοι του νησιού που αντιτίθενται στη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων διαμαρτυρήθηκαν σήμερα στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, εκφράζοντας τα παράπονα και τους φόβους τους.lesvos lesvos1

Δείτε το βίντεο>> ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive