Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Σακελλαροπούλου: Αντιεπιστημονική και εγωιστική στάση όσων αρνούνται να εμβολιαστούν.ΤΙ λες κυρά μου; Τράβα στον σπιτωμένο -στο Προεδρικό- γκόμενό σου να σου διαβάσει το Σύνταγμα


Μήνυμα για όλους όσοι «δίστασαν ή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν σε πρώτη φάση» έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.  Όπως τόνισε στη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη «τα όρια της ατομικής μας ελευθερίας δεν είναι απεριόριστα». Α,μπα, και ΕΣΥ τα βάζεις κυρά μου;....  «Πρέπει να έχουμε συναίσθηση και της ευθύνης μας απέναντι στους διπλανούς μας, απέναντι σε όσους κινδυνεύουν από τη δική μας απροσεξία, από τη δική μας εγωιστική –και αντιεπιστημονική θα μπορούσα να πω- στάση απέναντι στους συμπολίτες μας» συμπλήρωσε η κυρία Σακελλαροπούλου.  Η ίδια έκανε λόγο για «καλά νέα» από το μέτωπο των εμβολίων τονίζοντας ότι «πέρα από τη συγκινητική εκδήλωση της πρόθεσης μεγαλύτερων συμπατριωτών μας να εμβολιαστούν βρίσκω σημαντικό ότι εκδηλώνεται η πρόθεση μεγάλου ποσοστού του πληθυσμού να εμβολιαστεί το συντομότερο δυνατόν».  «Είναι κι ένα μήνυμα ευθύνης και αλληλεγγύης προς όλους εκείνους που δίστασαν ή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν σε πρώτη φάση» είπε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.   Όσον αφορά τους περιορισμούς λόγω lockdown η κυρία Σακελλαροπούλου είπε «θεωρώ επίσης εξίσου πολύ σημαντικό την ανάγκη των παιδιών και των νέων ανθρώπων να επιστρέψουν στα σχολεία και τα πανεπιστήμια τους. Είναι ο φυσικός τους χώρος και υφίστανται μεγάλο βάρος τόσο καιρό».  «Ζούμε δυστυχώς ακόμα στο περιοριστικό περιβάλλον που διαμορφώνει η πανδημία που πλήττει όλο τον πλανήτη. Κατανοώ απολύτως και εγώ την κούραση και την αγωνία των συμπατριωτών μας. Βλέπω ότι και οι ειδικοί και η κυβέρνηση αναζητούν τρόπους διεξόδου από αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις και συνταγές» είπε ακόμα η κυρία Σακελλαροπούλου εξηγώντας ότι «παρά τις μικρές ανάσες ελευθερίας, όποιες είναι αυτές που μπορούν να δοθούν, είναι προφανές ότι η διαδρομή προς την κανονικότητα δεν θα είναι απλή ούτε εύκολη».  Χαρακτήρισε, τέλος, «αναγκαίο να κερδίσουμε το στοίχημα της ανασύνταξης της οικονομίας, το άνοιγμα του τουρισμού».  Ειδικά, δε, για το θέμα της οικονομίας εξέφρασε την άποψη ότι «θα συμβάλλει το ταμείο ανάκαμψης τόσο για την ανακούφιση εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο, όσο για το πολύ σημαντικό μακροπρόθεσμα θέμα της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας».

1 σχόλιο:

  1. Επειδη εχεις ξεφτιλισει τον θεσμο,και επειδη φαινεται οτι εχεις αγνοια Συνταγματικων και ανθρωπινων δικαιωματων[φανηκε απο τις πουλημενες αποφασεις του ΣτΕ]μηπως να την κανεις κατσικα σιγα-σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive