Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Το Πεκίνο πήρε επίσημη θέση για τους πούστηδες. Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κίνας: Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια

Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική διαταραχή».  Αυτό αποφάσισε το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της Κίνας (Supreme People's Court) καθώς κλήθηκε να πάρει θέση επικυρώνοντας προηγούμενη  απόφαση... ενός τοπικού δικαστηρίου στην Κίνα το οποίο είχε εγκρίνει τα όσα ανέφερε ένα φυλλάδιο στο οποίο η ομοφυλοφιλία περιγραφόταν ως ψυχική ασθένεια ή διαταραχή.  Την  απόφαση του τοπικού δικαστηρίου (Suqian Intermediate People’s Court) στην ανατολική επαρχία του Jiangsu επιχείρησε να προσβάλλει η Κινέζα Ou Jiayong,η οποία διαμένει στο Χονγκ Κονγκ, γνωστή ως XIXi απευθυνόμενη στο ανώτατο Δικαστήριο το οποίο όμως απέρριψε την προσφυγή της αυτή κατά του εγχειριδίου το οποίο κυκλοφορεί από το 2013 και διδάσκεται στα Πανεπιστήμια, σε προγράμματα «ψυχικής υγείας».  Στο εγχειρίδιο αυτό, η ομοφυλοφιλία περιγράφεται ως «ψοχοσεξουαλική ασθένεια» μαζί το φετιχισμό και το cross-dressing.


2 σχόλια:

  1. Αμην και ποτε να ερθει και σε εμας....κρεμαζμα απο τα αρ...δια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι ΕΔΏ, από το 2011
    όλοι αυτοί οι τιούτοι με νόμο του κράτους, είναι ανάπηροι 30%.
    .
    .
    ΆΡΑ ΤΙ?????!
    ΘΑ τους πληρώνεις για να σου πη@δάνε τα ΠΑΙΔΙΆ????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive