Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Φτιάξτε δομές να τους υποδεχτείτε! Οι Τούρκοι το διατυμπανίζουν πλέον επίσημα, ΦΩΤΟ

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε αυτό που χρόνια τώρα συμβαίνει...

Θέμα που είχε αναδείξει το el.gr, δείχνοντας Τούρκους στρατιώτες να εκπαιδεύουν Σομαλούς και να του μαθαίνουν τουρκικά εμβατήρια-συνθήματα, παίρνει πλέον επίσημες διαστάσεις, καθώς οι Τούρκοι πια το διατυμπανίζουν.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, εκπαίδευση Σομαλών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας. «Η «Βασική Εκπαίδευση Commando» για 330 φιλοξενούμενους στρατιωτικούς από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Σομαλίας συνεχίζεται στην Κεντρική Διοίκηση Αντιτρομοκρατικής και Ασκήσεων στην Ισπάρτα της Τουρκίας», αναφέρουν στο Tweet.

Στο θέμα είχε αναφερθεί η ίδια η κυβέρνηση (ΕΔΩ), ενώ, όπως αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης, όλο και περισσότεροι Σομαλοί ταξιδεύουν αεροπορικώς προς την Τουρκία, προκειμένου να περάσουν στην χώρα μας, από τα νησιά ή τον Έβρο.

Άραγε περνάνε πρώτα από εκπαίδευση;;;

Αυτοί θα έμπαιναν στην δομή στον Έβρο, την επέκταση της οποίας διέκοψε αναγκαστικά η κυβέρνηση (προσωρινά;;;) μετά τις αντιδράσεις;;;

Αυτοί έρχονται στα νησιά και την ενδοχώρα;;;

ΦΩΤΟ: Τουρκικό υπουργείο Άμυνας

1 σχόλιο:

  1. για να καταλαβετε ποιους και τι ωρολογιακες βομβες μας εχουν φυτεψει μεσα στην πατριδα μας οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας,αλλα και που μας σπρωχνουν,τα λεγαμε και τα φωναζαμε για τον λαθροεποικισμο και τις συνεπειες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive