Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Ενω οι Έλληνες ΨΟΦΑΝΕ σαν ΣΚΥΛΙΑ στους δρόμους. ΣΟΚ! Δίνουν σε ΜΚΟ στη Λέσβο 3,8 εκατ. ευρώ για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα – ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ

Σοκ προκαλούν τα ποσά που δίνονται συνεχώς σε ΜΚΟ για να στεγάσουν λαθρομετανάστες. Όπως θα δείτε και στα παρακάτω έγγραφα το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δίνει το πράσινο φως να δοθούν 3,8 εκατομμύρια ευρώ στην ΜΚΟ... «Ηλιαχτίδα» στη Λέσβο την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα εξαθλίωσης λόγω των οικονομικών συνεπειών στην χώρα απο την πανδημία

Συγκεκριμένα παρακάτω αναφέρει ότι η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των  3.886.240,80 εκατομμυρίων ευρών και η στέγαση των λαθρομεταναστών αφορά σε πολυτελής διαμερίσματα ή μονοκατοικίες.

Αντί η ΝΔ να βρει μια λύση ώστε να τελειώσει το λαθρομεταναστευτικό , καθώς πλέον τα νησιά ασφυκτιούν απο τους λαθρομετανάστες  αποφασίζουν να τους στεγάσουν και σε πολυτελή σπίτια.

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες στη Λάρισα βρίσκονται στον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Image

 

Image

 

Image

Image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive