Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Zoύμε μέρες Μητσοκαϊίκου τι άλλο κακό θα μας βρεί; Τρίτος νεκρός από την κακοκαιρία: Σταμάτησε η παροχή οξυγόνου λόγω διακοπής ρεύματος

Νωρίτερα, ένας 80χρονος στο Μαντούδι της Εύβοιας είχε χάσει τη ζωή του όταν η βοήθεια δεν έφτασε έγκαιρα λόγω κακοκαιρίας. Πέθανε άλλος ένας 73χρονος στον δήμο Μαντουδίου στην Εύβοια καθώς εξαιτίας της κακοκαιρίας....και της διακοπής ρεύματος σταμάτησε να λειτουργεί η παροχή οξυγόνου του.

Ο 73χρονος υποστηριζόταν από μπουκάλα οξυγόνου, αλλά με τη διακοπή ρεύματος το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί και άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο σπίτι του, όπως αναφέρει το egnomi.gr.

Νωρίτερα, 80χρονος που είχε εγκλωβιστεί στο σπίτι του, έχασε τη ζωή του στην Εύβοια, εν μέσω της ισχυρής κακοκαιρίας που «σαρώνει» τη χώρα.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας που φέρεται να αντιμετώπιζε αναπνευστικά και παθολογικά προβλήματα κάλεσε σε ιατρική βοήθεια, αλλά λόγω του χιονιά δεν κατέστη εφικτή η έγκαιρη άφιξη οχημάτων ή ελικοπτέρου Super Puma για τη διακομιδή του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Θύμα της κακοκαιρίας Μήδεια και 56χρονος στην Κρήτη ο οποίος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του, στην περιοχή οροπεδίου Λασιθίου. Ο 56χρονος κτηνοτρόφος στην περιοχή Καμινάκι φέρεται να πήγε να ταΐσει τα ζώα του και να εγκλωβίστηκε στο χιόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive