Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Η.Π.Α: Απίστευτη παραδοχή της συνωμοσίας μιας «σκιώδους εκστρατείας» κατά του Τράμπ, η οποία όπως αναφέρει το περιοδικό Time «έσωσε τις εκλογές»...!

«Αυτή είναι η εσωτερική ιστορία της συνωμοσίας για τη διάσωση των εκλογών του 2020, που βασίζεται στην πρόσβαση στις εσωτερικές λειτουργίες της σκιώδους ομάδας, σε έγγραφα που δεν έχουν εμφανιστεί ποτέ και σε συνεντεύξεις με δεκάδες από αυτούς που εμπλέκονται από όλο το πολιτικό φάσμα.»... Η περιγραφή των γεγονότων στο άρθρο του περιοδικού Time οδηγεί σε ένα κάπως ανησυχητικό συμπέρασμα. Οι ηγέτες της Shadow Campaign, αυτής της Σκιώδους εκστρατείας, που με βάση το άρθρο συνέβαλαν τα μέγιστα στη νίκη Biden, θέλουν να ξέρετε τι έκαναν. Προσέξτε, θέλουν να σας πείσουν ότι αυτή η συνωμοσία που ομολογείται τόσο ξεκάθαρα έγινε για το καλό του Αμερικανικού λαού και προφανώς και όλης της ανθρωπότητας...!


Γράφει ο .( Λ ).

«Είναι η ιστορία μιας άνευ προηγουμένου, δημιουργικής και αποφασιστικής καμπάνιας της οποίας η επιτυχία αποκαλύπτει επίσης πόσο κοντά έφτασε το Αμερικανικό έθνος στην καταστροφή. «Κάθε προσπάθεια παρέμβασης στο σωστό αποτέλεσμα των εκλογών ηττήθηκε», λέει ο Ian Bassin, συνιδρυτής της Protect Democracy, μιας μη κομματικής ομάδας υπεράσπισης του κράτους δικαίου. «Αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη χώρα να καταλάβει ότι τίποτα δεν συνέβη κατά λάθος. Το σύστημα δεν λειτούργησε μαγικά. Η δημοκρατία δεν είναι αυτο-εκτελέσιμη.»

Σε ένα εκπληκτικά ξεδιάντροπο άρθρο, « Η Μυστική Ιστορία της σκιώδους εκστρατείας που έσωσε τις Εκλογές του 2020 », το περιοδικό Time γνωστοποιεί δράσεις πριν και μετά τις εκλογές  που πραγματοποιήθηκαν από έναν συνασπισμό ομάδων πρακτόρων των Δημοκρατικών, ακτιβιστών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Εταιρειών Τεχνολογίας και εταιρικούς διευθύνοντες συμβούλους! Και όλα αυτά πριν και μετά τις προεδρικές εκλογές του 2020...!

Σύμφωνα με το άρθρο, η προσπάθεια συνίστατο σε «μια καλά χρηματοδοτούμενη δέσμη ισχυρών ανθρώπων, που κυμαίνονταν σε διάφορες βιομηχανίες και ιδεολογίες, συνεργάστηκαν πίσω από τα παρασκήνια για να επηρεάσουν τις αντιλήψεις, να αλλάξουν κανόνες και νόμους, να κατευθύνουν την κάλυψη των μέσων και να ελέγξουν τη ροή των πληροφοριών», όλα αυτά θυμίσου...για το καλό του λαού...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive