Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Η.Π.Α - Εμβόλια: Ολόκληρη Σχολική Περιφέρεια Στο Οχάιο, ακύρωσε μαθήματα λόγω απουσίας πολλών εργαζομένων που εμφάνισαν παρενέργειες μετά τη λήψη της πρώτης δόσης εμβολίων mRNA για τη COVID

«Οι γονείς έλαβαν ένα γραπτό μήνυμα την Κυριακή από τον Έφορο της Σχολικής Περιφέρειας Bidlack με το οποίο ειδοποιούσε τους γονείς για το κλείσιμο του σχολείου, γεγονός το οποίο δείχνει ότι αυτή η ακύρωση των μαθημάτων δεν είχε προγραμματιστεί και αποφασίστηκε μόνο την επόμενη μέρα αφού διαπίστωσε πόσα από τα μέλη του προσωπικού της περιοχής αρρώστησαν μετά τον εμβολιασμό τους.»...

Πηγή: Healthimpactnews.com

Απόδοση: Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Του Brian Shilhavy

Ολόκληρη η Σχολική Περιφέρεια στο Οχάϊο ακύρωσε μαθήματα τη Δευτέρα αυτήν την εβδομάδα, αφού ένα μεγάλο του προσωπικού υπέστη παρενέργειες από τα πειραματικά εμβόλια COVID mRNA που έλαβε το Σαββατοκύριακο.

Το Fox 8 News  στο Κλίβελαντ ανέφερε :

«Δύο ημέρες αφότου δόθηκε στους υπαλλήλους η πρώτη δόση του εμβολίου για τη COVID-19, το Fairless Local School District  ακύρωσε μαθήματα, επικαλούμενο τις πολλές σε εξέλιξη παρενέργειες των υπαλλήλων που τους οδήγησαν να ασθενήσουν.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το 80% των επιλέξιμων υπαλλήλων δέχονται να εμβολιαστούν. Τα σχολεία της Medina County  ακύρωσαν μαθήματα την Παρασκευή για να επιτρέψουν στους υπαλλήλους να εμβολιαστούν την ίδια ημέρα. Άλλες περιοχές επιλέγουν να κάνουν τους μαζικούς εμβολιασμούς τους τα Σαββατοκύριακα, ώστε να μην εμποδίζουν τη λειτουργία των Σχολείων. ( Το πλήρες άρθρο εδώ )»

Οι γονείς φέρεται να έλαβαν ένα γραπτό μήνυμα την Κυριακή από τον Έφορο της Σχολικής Περιφέρειας Bidlack  με το οποίο ειδοποιούσε τους γονείς για το κλείσιμο του σχολείου, γεγονός το οποίο δείχνει ότι αυτή η ακύρωση των μαθημάτων δεν είχε προγραμματιστεί και αποφασίστηκε μόνο την επόμενη μέρα αφού διαπίστωσε πόσα από τα μέλη του προσωπικού της περιοχής αρρώστησαν ή τραυματίστηκαν από τα εμβόλια.





Τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι τοπικοί υπάλληλοι Υγείας, φυσικά, το εμφάνισαν ως ένα «απόλυτα φυσιολογικό» και «ενθαρρυντικό» αποτέλεσμα των εμβολίων.

Αξιωματούχοι δημόσιας υγείας στις κομητείες όπου πραγματοποιούνται οι εμβολιασμοί αποκαλούν τους εμβολιασμούς μια γιγαντιαία επιχείρηση, αλλά είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη τους. Επίσης, δεν τους εκπλήσσει το γεγονός ότι ορισμένα άτομα που λαμβάνουν το εμβόλιο αναφέρουν παρενέργειες, θεωρώντας ότι αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό για οποιοδήποτε εμβόλιο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλο το προσωπικό του σχολείου μας είναι ασφαλές και θέλουμε να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να τους προστατεύσουμε, και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για εμάς.» είπε η Δρ.Maureen Ahmann, ιατρικη διευθύντρια του Τμήματος Υγείας Stark County+.

Η Ahmann  είπε ότι γνώριζε ότι τα τοπικά σχολεία του Fairless  ακύρωσαν μαθήματα τη Δευτέρα, αλλά δεν γνώριζαν τον ακριβή αριθμό των υπαλλήλων που ανέφεραν ασθένεια που να σχετίζεται με τα εμβόλια.

«Όσον αφορά ειδικά το πλήθος αυτών που απουσιάζουν στο Fairless, δεν τους έχω μιλήσει, αλλά δεν εκπλήσσομαι αν οι άνθρωποι έχουν κάποιες από αυτές τις παρενέργειες λόγω των εμβολίων. Στην πραγματικότητα, είναι καλά νέα γιατί ξέρουμε ότι ανταποκρίνονται», είπε η Ahmann  . ( Πηγή )»

Εάν κάποιος από αυτούς τους υπαλλήλους της σχολικής περιοχής συνεχίσει να πάσχει από σοβαρή αναπηρία ή ακόμη και να πεθάνει τις επόμενες ημέρες, θα αναφερθεί ως τραγική απώλεια, αλλά οι «υγειονομικές αρχές» θα διαβεβαιώσουν όλους μας ότι αυτό δεν έχει «καμία σχέση με τα εμβόλια

Και η συντριπτική πλειοψηφία του αμερικανικού κοινού συνεχίζει να ευθυγραμμίζεται ανυπόμονα για να κάνει το εμβόλιο, χλευάζοντας και γελοιοποιώντας τη «διστακτική» μειονότητα.

Αν κοιτάξουμε τα ιστορικά δεδομένα προγραμμάτων μαζικού εμβολιασμού στις Η.Π.Α., αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο και στη συνέχεια τις «εξάρσεις» νέων κρουσμάτων για οποιαδήποτε ασθένεια που διενεργούνται οι εμβολιασμοί, όπως η ιλαρά τα τελευταία χρόνια, τα νέα «κρούσματα» σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν ως κατηγορία εναντίον των μη εμβολιασμένων, και θα χρησιμοποιηθούν ως δικαιολογία για την εξάλειψη όλων των εξαιρέσεων από τους εμβολιασμούς και θα αποπειραθούν να εγκρίνουν νομοθεσία που θα κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό.

Η λογική, η επιστήμη και η αλήθεια δεν θα γίνουν ανεκτές, όπως με το γνωστό πλέον γεγονός ότι το τεστ PCR που χρησιμοποιείται για την «διάγνωση» της COVID είναι βασικά άχρηστο .

Η ίδια παλιά ιστορία, νέα ασθένεια, νέο «εμβόλιο». Αλλά αυτή τη φορά οι στόχοι είναι πολύ πιο υψηλοί, επειδή οι Παγκοσμιοποιητές θέλουν να εμβολιάσουν ολόκληρο τον παγκόσμιο πληθυσμό, ενώ πλέον πληθαίνουν οι έρευνες που δείχνουν ότι ο ιός δημιουργήθηκε και ξέφυγε από το εργαστήριο της Γουχάν...


1 σχόλιο:

  1. Ὁ ὅρος Παγκοσμιοποιητές εἶναι ἔωλος ἐσφαλμενος, παραπλανητικὸς καὶ παρελκυστικὸς ἔναντι του ὀρθοῦ Νέα Τάξις Πραγμάτων, ὅρος ὅστις πρωτοενεφανίσθη εἰς τὴν Γερμανίαν τὴν δεκαετίαν 1930 ἀπὸ τους Ἐθνικοσοσιαλιστάς (ΝΑΖΙ). Νέαν Τάξιν Πραγμάτων εὐαγελίζετο ὁ Ἀδόλφος ἐν ὀνόματι τῆς ὁποιας ἔκαμε ὅ,τι ἔκαμε, τὸ αὐτὸ εὐαγγελίζετο καὶ ὁ Φρανκλῖνος Ντελάνο Ροῦσβελτ - ὄργανον ἀκούσιον τοῦ ὁποίου ὑπῆρξεν ὁ Ἀδόλφος - ὁ ὁποῖος τὴν ἐπεβαλλε μὲ βασικὸν ἐργαλεῖον εἰς τὴν Εὐρωπην τὸ ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive