Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟΥΣ "ΠΕΙΡΑΞΕ" Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΕΡΙ MOSSAD KAI ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟ "ΔΜΟΚΡΑΤΙΚΟ"facebook. ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ

Argyris Sideris Επιβολή περιορισμών στο λογαριασμό. Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να σχολιάσετε για 12 ακόμη ώρες.   https://www.facebook.com/sharer.php?u=https%3A%2F%2Fskeftomasteellhnika.blogspot.com%2F2021%2F02%2Fblog-post
Σφάλμα
Warning
Το μήνυμά σας δεν στάλθηκε, επειδή περιλαμβάνει περιεχόμενο που έχει αναφερθεί ως προσβλητικό από άλλους χρήστες του Facebook.

Οι μυστικές υπηρεσίες ανα τον κοσμο και δη η Μοσάντ στην Ελλάδα, έχουν ενοχοποιητικά στοιχεία για όλους τους επιφανείς καλλιτέχνες.

Η τακτική τους, ειναι παντα ίδια: θυσιάζουν κάποιον (πχ Λιγνάδης) ,ο οποίος είναι δευτερεύουσας σημασίας, αλλά εμπλέκεται με κυβερνητικά στελέχη, δίνοντας στη δημοσιότητα τόσα στοιχεία, όσα είναι αρκετά, για να εκφοβίσουν αυτούς που είναι πρωτεύουσας σημασίας εμπλεκόμενοι.Με αυτόν τον τρόπο, ειναι βέβαιο ότι όλοι θα εξακολουθήσουν να παίζουν το παιχνίδι της ψευδοπανδημίας εν προκειμένω, με δρακόντεια μέτρα και λοκνταουνς...
Έτσι παίζεται το παιχνίδι. Το ίδιο έγινε και με τον Jeffrey Eipstein....

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive