Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ο Έλον Mασκ τοποθετεί το τσιπάκι σε κρανίο και λέει: «Είναι μία ευτυχισμένη μαϊμού». ΒΙΝΤΕΟ

 Υπονοούμενο για τους ανθρώπους που το περιμένουν;;; Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Έλον Μασκ, παρουσίασε το νέο του project! Αφορά την τοποθέτηση μικροτσίπ στο κρανίο μαϊμούς, προκειμένου να παίζει με το μυαλό της
video games. 
Υπενθυμίζεται πως ο Έλον Μασκ θέλει να εμφυτεύσει τσιπάκια και σε ανθρώπινο εγκέφαλο. Η Neuralink είχε υποβάλει αίτημα για έναρξη δοκιμών σε ανθρώπους....

Όπως αναφέρει το BBC, ένα τέτοιο interface θα μπορούσε να επιτρέψει σε να ελέγχουν τηλέφωνα ή υπολογιστές με τον εγκέφαλό τους.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, μιλώντας στο Clubhouse, αναφέρθηκε στο νέο εγχείρημα της Neuralink, λέγοντας, χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μια ευτυχισμένη μαϊμού», αναφερόμενος στο πρόγραμμα εμφύτευσης μικροτσίπ στο κεφάλι της, το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, κανείς δεν μπορεί να δει.

«Έχουμε μια μαϊμού με ένα ασύρματο εμφύτευμα στο κρανίο της με μικροσκοπικά καλώδια, με τα οποία μπορεί να παίξει βιντεοπαιχνίδια με το μυαλό της», είπε ο ‘Ελον Μασκ.

Αργότερα θα μπορούν να παίζουν και οι άνθρωποι βιντεοπαιχνίδια μέσω εμφυτευμάτων; Μήπως θα μπορούν να ζουν σε έναν… εικονικό κόσμο, απαλλαγμένο από κορωνοϊούς;

Ο Μασκ είπε πως αναμένεται σύντομα να δημοσιευθεί σχετικό βίντεο, ίσως και μέσα σε ένα μήνα.

Ωστόσο, όπως ισχυρίζεται, οι έρευνες της εν λόγω εταιρείας σχετικά με τις λειτουργίες του εγκεφάλου στοχεύουν σε λύσεις για περιστατικά τραυματισμών στην σπονδυλική στήλη.

Θα είναι άραγε και οι άνθρωποι που το περιμένουν ευτυχισμένοι, όπως η μαϊμού;;;

el.gr

3 σχόλια:

  1. να βαλη πρωτα αυτος ενα στον κωλο του ο αρχιδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον κωλο της μαιμους έπρεπε να βάλει και να του ρίξει και ένα τριζατο κλασικό του ρομποκοπ.

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τριζατο κλασιμο ήθελα να πω...

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive