Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας -ΤΕΤΑΡΤΗ φορά- έξω από το δημαρχείο Κορδελιού-Ευόσμου για το ΧΟΥΝΤΙΚΟ lockdown

Ηταν η τέταρτη φορά που συγκεντρώθηκαν πολίτες στην πλατεία Ευόσμου από το περασμένο Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, οπότε και ξεκίνησαν τα νέα μέτρα και η δεύτερη πορεία σε δρόμους του Ευόσμου και του Κορδελιού... μέσα σε λίγα 24ωρα.  Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο Κορδελιού - Ευόσμου και πορεία σε κεντρικούς δρόμους πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα κάτοικοι της περιοχής που αντιδρούν στα μέτρα του καθολικού lockdown που επέβαλε η πολιτεία.   'Ηταν η τέταρτη φορά που συγκεντρώθηκαν πολίτες στην πλατεία Ευόσμου από το περασμένο Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου, οπότε και ξεκίνησαν τα νέα μέτρα και η δεύτερη πορεία σε δρόμους του Ευόσμου και του Κορδελιού μέσα σε λίγα 24ωρα. Εξάλλου, στο πλαίσιο στήριξης των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που διέκοψαν τη δραστηριότητα τους υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας και του lockdown η δημοτική αρχή Κορδελιού - Ευόσμου ανακοίνωσε πως απαλλάσσονται από τα δημοτικά τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και κοινόχρηστων χώρων και πως μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση απαλλαγής στον δήμο ηλεκτρονικά.  Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τον δήμο, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για την υποβολή των αιτήσεων.  

2 σχόλια:

  1. Επειδη αυτοι του ραδιο αρβυλα ειναι και λιγο αντε,δεν πιστευω να αληθευει οτι η Καραολη [υνορο του δημου]ειναι μιση ανοιχτη μιση κλειστη;Δηλαδη ειναι να βγουν οι πεθαμενοι και να χορευουν τσαμικο.Ξεπερναει και την τελειοτητα της γελοιοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι,είναι!
    Όμοροι Δήμοι που και οι κάτοικοι δεν ξεχωρίζουν τα όρια.Αναζητήστε φωτογραφίες δρόμου. Τραγικό.
    Το ίδιο συμβαίνει με το Ηράκλειο Κρήτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive