Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ – (EΓΓΡΑΦΑ) ΣΤΟΝ EBPO KAI TA 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ!

35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΟΜΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ Μ.Κ.Ο ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Η ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.... ΕΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ 1.000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ … ΑΝ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ…

Ιωάννης Παπαζήσης

2 σχόλια:

  1. χθες τα μεσανυχτα στο mega εκπομπη αφιερωμενη σε αλλοδαπους που απεκτησαν την ελληνικη ιθαγενεια,ο μπαξες εχει απο ολα ελληνοποιημενος βαλκανιους,αφρικανους,ασιατες κλπ... αν υπαρχει ελλαδα σε μια δεκαετια απο σημερα σφυριξτε μου,η ελλαδα πολυ απλα σε λιγα χρονια δεν θα κατοικειται απο ντοπιους γηγενεις ελληνες...εγω ηδη ψαχνομαι για εξω

    με ρυθμους πολυβολου θα δινονται πλεον οι ιθαγενειες και μεσω της πολιτογραφησης:

    Με «Τράπεζα Θεμάτων» οι πρώτες εξετάσεις κτήσης της Ελληνικής Ιθαγένειας λέει ο Μ.Βορίδης

    https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/965563_me-trapeza-thematon-oi-protes-exetaseis-ktisis-tis-ellinikis

    δεν υπαρχει καμια ελπιδα,η ελλαδα τελειωσε:

    Αντί να πιέζουν την Πρεσβεία του Αφγανιστάν να δεχτεί πίσω τους υπηκόους του, συζητούν για τα προβλήματα της κοινότητας, την επιτάχυνση της διαδικασίας ασύλου και την ενσωμάτωση τους στην κοινωνία.Η μόνη χώρα στην Ευρώπη με 66% θετικές αποφάσεις σε Α' Βαθμό στους Αφγανούς.

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1364288145471246342

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive