Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΕΦΥΓΕ Ο ΙΚΤΙΝΟΣ ΜΑΣ, Ο ΠΑΝΑΞΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ


Πέθανε αργά το βράδυ της Τρίτης ο ΕΛΛΗΝΑΣ!!   Ικτίνος Ικτίνος ο πηγαίος αγωνιστής που λάτρευε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Με το μοναδικό αξεπέραστο στύλ του και τις απίστευτες ιστορικές γνώσεις του για την γέννηση της πατρίδας μας και την πορεία της δια μέσου των αιώνων. Θα σε θυμόμαστε όσο υπάρχουμε αγωνιστή δάσκαλε και θα περπατάμε -όσοι μπορούμε- στα βήματα που ΕΣΥ μας δίδαξες. ΚΑΛΗ αντάμωση αγωνιστή. Αργύρης Σιδέρης

4 σχόλια:

  1. Ούτε η Ελληνική γλώσσα που λάτρευες αγαπημένε μας Κωνσταντίνε δεν έχει τις ακριβείς λέξεις που να εκφράζουν απόλυτα το μέγεθος της απώλειάς σου από την ζωή μας και την συμπόρευσή μας στον απελευθερωτικό αγώνα για την πατρίδα μας. Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσεις τον Αγώνα σου και στο Ανώτερο πεδίο της Ελληνικής ρίζας μας και οι σκέψεις μας θα σε ακολουθούν. Η αγαπημένη σου Ελλάδα και οι φίλοι σου σε αποχαιρετούν με θλίψη και σου εύχονται καλό σου ταξίδι στον Ανώτερο κόσμο της Αιωνιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε η Ελληνική γλώσσα που λάτρευες αγαπημένε μας Κωνσταντίνε δεν έχει τις ακριβείς λέξεις που να εκφράζουν απόλυτα το μέγεθος της απώλειάς σου από την ζωή μας και την συμπόρευσή μας στον απελευθερωτικό αγώνα για την πατρίδα μας. Είμαι σίγουρη πως θα συνεχίσεις τον Αγώνα σου και στο Ανώτερο πεδίο της Ελληνικής ρίζας μας και οι σκέψεις μας θα σε ακολουθούν. Η αγαπημένη σου Ελλάδα και οι φίλοι σου σε αποχαιρετούν με θλίψη και σου εύχονται καλό σου ταξίδι στον Ανώτερο κόσμο της Αιωνιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΙΚΤΙΝΕ!!!ΜΕΓΑΛΕ ΕΛΗΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive