Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

“Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΨΑΡΕΥΕ ΑΝΗΛΙΚΑ. ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ”. ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. “ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ. ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ…” (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον βίο και την πολιτεία του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, δημοσιοποιεί το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.... Περισσότερο για να αντιληφθεί το Μαξίμου, τι ακριβώς συμβαίνει και τι κυκλοφορεί στους κύκλους της Λυρικής Σκηνής για τον κατ’ ανάθεσιν αξιωματούχο της κυβέρνησης, Δημήτρη Λιγνάδη. Ας το ακούσουν όλοι προσεκτικά κι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Είναι αδύνατον να αποκρύψουμε ανάλογες μαρτυρίες.

5 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive