Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Γιώργος Τράγκας : Οι σχέσεις του παιδόφιλου θα ταρακουνήσουν την χωρα … ΒΙΝΤΕΟ

O Kυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε ξαφνικά ,με κακή υποκριτική να πάει στο γραφείο της Προέδρου της Δημοκρατίας και να πει ότι θα αυστηροποιηθούν τα μέτρα για τα ασυνόδευτα , τα οποία “έχει πάρει στο γραφείο του”....

Το περιοδικό CRASH που θα κυκλοφορήσει, θα έχει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση ,στοιχεία που θα κάνουν να ανατριχιάσει η Ευρώπη.

Όλη η χώρα αναρωτιέται για τις στενές σχέσεις του Πρωθυπουργού με παιδόφιλους και παιδεραστές ,ακόμα και καταδικασμένους ,όπως ο Νίκος Γεωργιάδης, άσχετα αν η υπόθεση του έχει παραγραφεί.

Υπάρχει μια σειρά πληροφοριών και γεγονότων που γνωρίζουν οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να μας απαντήσει γιατί επέλεξε τον καταδικασθέντα παιδόφιλο Νίκο Γεωργιάδη ως διευθυντή του γραφείου του επί σειρά ετών μέχρι που ήλθε αντιμέτωπος με την άρνηση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη να μπει διευθυντής πολιτικού σχεδιασμού και προγραμματισμού στη Ν.Δ. Όταν έγινε αρχηγός στη Ν.Δ. ήθελε να τον πάρει μαζί του.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να μας απαντήσει γιατί έδινε οδηγίες στην κ.Μενδώνη να καλύψει τον Δημήτρη Λιγνάδη και ποιες είναι οι σχέσεις μαζί του.

Σε μια σειρά εκπομπών μου θα παραθέσω στοιχεία για τις σχέσεις του Πρωθυπουργού με Νίκο Γεωργιάδη ,Δημήτρη Λιγνάδη ,Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την επιλογή του κ.Δοξιάδη ως μέντορα της κυρίας η οποία ανέλαβε τα ασυνόδευτα παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive