Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Προς Κ. Νικο Αντωνιαδη επείγον !

Κυριε Αντωνιαδη θα επιφορτισω την σημαντικη σας αποστολη με κατι ακομα πολυ σημαντικο που πρεπει να κοιταξετε με μεγαλη προσοχη !Εχουμε πληροφοριες οτι στα νεκροτομεια υπαρχουν παρα πολλα πτωματα στα αζητητα !..

Θεωρουμε οτι ειναι απο σωστες και εγκυρες πηγες !

Πριν λιγο καιρο ειχαμε την κακοκαιρια της Μηδειας , ..αν οι πληροφοριες ειναι σωστες και υπαρχουν αζητητα πτωματα τοτε οι πιθανοτητες να εχουμε νεκρους αστεγους ειναι μεγαλες !

Γνωριζω οτι δεν ειστε συνομωσιολογος , γνωριζω οτι μεχρι και πριν δειτε μονος σας το πρωτοκολλο θανατου ολους εμας μας θεωρουσατε ψεκασμενους !..

Θυμηθειτε οτι οι ψεκασμενοι εχουν πει πολλες φορες οτι υπαρχουν καιρικα οπλα , θυμηθειτε οτι μεχρι σημερα οι “ψεκασμενοι” δεν εχουν πεσει εξω στο θεμα του πολεμου κατα της ανθρωποτητας σε τιποτα !Σαν “ψεκασμενους” δεν εννοω τους “ψεκασμενους” του Κουλη η τους qιουδες του Τραμπ .. Οπως ανεφερε προχθες ο ιδιος αλλα τους Ελληνες ερευνητες που μπορουν να αμφισβητουν την οποια πολιτικη αφηγηση και να ερευνουν για την αληθεια !Εχετε φτασει ηδη στο πρωτοκολλο του θανατου .. ισως θα επρεπε να προσπαθησετε να δειτε την εικονα του εγκληματος της ανθρωποτητας και σε ενα μεγαλυτερο καδρο ωστε να εχετε στα χερια σας περισσοτερα στοιχεια για αυτο το παγκοσμιο εγκλημα !

Αν υπαρχουν πολλοι αστεγοι στα αζητητα .. ειναι ενα στοιχειο εγκληματος και αυτο ….ειτε αδιαφοριας ειτε επι σκοπου!

Δεν μπορουν να πουν οτι δεν γνωριζαν ..ειχαμε κανει αρθρο για το θεμα των αστεγων και τον κινδυνο απωλειας σε ζωες , οπως ειχαμε κανει και αρθρο για το ..”λαθος” τους που εκαναν εμβολιο στους κρατουμενους του Κορυδαλου ..!

Ολα ενωνονται κυριε Αντωνιαδη ..απλα η δυσκολα ολα εχουν τον ιδιο παρανομαστη ..!

Ελπιζω να διαβασετε το αρθρο μου και να κανετε εναν ελεγχο για της πληροφοριες μας , αν δεν θα ειναι σωστες ζητουμε συγνωμη για τον χρονο που ισως σπαταλησετε ..!

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive