Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Ικαρία: «Θερμή υποδοχή» και ΜΟΥΤΖΕΣ & ΑΓΡΙΟ γιουχάρισμα με πολλά .... "Γαλλικά" στον Μητσοτάκη. Άκουσε τα εξ αμάξης. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κινητοποίηση σωματείων και συλλογικοτήτων κατά την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ικαρία - Γιουχάρισμα των διαδηλωτών στον πρωθυπουργό.  
Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Άγιο Κήρυκο Ικαρίας, το μεσημέρι του Σαββάτου, επιφυλάσσοντας «θερμή υποδοχή» στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην περιοχή. 
Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media ακούγονται οι διαδηλωτές να γιουχάρουν τον πρωθυπουργό....

Κινητοποίηση και στον Εύδηλο

Αντίστοιχη κινητοποίηση έλαβε χώρα και στον Εύδηλο, στο Κέντρο Υγείας, όπου σωματεία και φορείς «υποδέχτηκαν» τον πρωθυπουργό με συγκέντρωση. «Στην καραντίνα βάζουν τα δικαιώματά μας, οργάνωση και πάλη τα όπλα τα δικά μας», «Δώστε λεφτά για πρόνοια - υγεία», ήταν μερικά από τα συνθήματα που κυριάρχησαν κατά την άφιξη του πρωθυπουργού.

Αντιπροσωπεία των σωματείων και των μαζικών φορέων επέδωσε στον πρωθυπουργό το υπόμνημα με τα αιτήματά τους. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΡΙΑ:Το ασθενοφορο,στο τελος τι ρολο επαιζε;.Και τι ταχυτητα στην αυτοκινητοπομπη,για τον λαοπροβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive