Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΕΒΡΟΣ: Εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής, υποδέχτηκαν τον Νότη Μηταράκη με αποδοκιμασίες νερά, αυγά και φωνές διαμαρτυρόμενοι για την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο. ΒΙΝΤΕΟ

"ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ  ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ"!! ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Ο υπουργός έφτασε αργά το μεσημέρι στο δημαρχείο Ορεστιάδας, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μαυρίδη και εκπροσώπους της "Επιτροπής Αγώνα" που τάσσεται κατά της επέκτασης του Κέντρου Υποδοχής 
Ταυτοποίησης προσφύγων, μεταναστών, στην περιοχή Φυλάκιο. Εκεί ωστόσο, πάνω απο 1000 κάτοικοι της περιοχής... που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς, υποδέχτηκαν τον υπουργό με αποδοκιμασίες και φωνές διαμαρτυρόμενοι κατά της επέκτασης του ΚΥΤ στο Φυλάκιο.Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν "όχι στη νέα δομή" και συνθήματα όπως "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", ενώ αρκετές ήταν οι φορές που ακούστηκε ο Εθνικός Υμνος.

Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της παρουσίας του κ. Μηταράκη και των συνεργατών του στο δημαρχείο Ορεστιάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους παρευρισκόμενους πέταξαν αντικείμενα προς τον υπουργό, όπως μπουκάλια και αυγά.

00:00
00:01

Πηγή βίντεο: evros-news.gr

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive