Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Πέθανε ο γνωστός ΚΑΙ σωστός δημοσιογράφος και εκδότης Θανάσης Μυλωνόπουλος. Ο Θανάσης Μυλωνόπουλος υπήρξε διευθυντής και εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΛΦΑ ΕΝΑ»

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος και εκδότης Θανάσης Μυλωνόπουλος. Υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και στο κόμμα του «Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός» (ΛΑ.Ο.Σ.). Επίσης, υπήρξε διευθυντής και εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΛΦΑ ΕΝΑ».... Η κηδεία του έγινε την Παρασκευή στο Πρώτο Νεκροταφείο.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου Λάμπρου Πάσχου, ο οποίος αποχαιρετά τον Θανάση Μυλωνόπουλο:

«Έφυγε ο Θανάσης Μυλωνόπουλος, ο εκδότης «της καρδιάς μας»!

Ο Θανάσης Μυλωνόπουλος όταν το 2001 ξεκίνησα να μαθαίνω δημοσιογραφία στο τότε ΤΗΛΕΑΣΤΥ (σήμερα αρτ) θα υπάρξει ο πιο στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη στο νεοσύστατο τότε κόμμα του. Παράλληλα θα υπάρξει διευθυντής και εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «ΑΛΦΑ ΕΝΑ». Με δική του πίεση, θα μπω στο μισθολόγιο της εφημερίδας. Το πρώτο μου ρεπορτάζ αφορούσε τα προβλήματα των Ελληνικών Δημοτικών Σχολείων της Γερμανίας. Το δεύτερο είχε σχέση με το Κολωνάκι. Ένα βράδυ, μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, θα βρεθούμε μαζί στο περίφημο Κολωνάκι. Από το τραπέζι μας, θα περάσουν όλοι. Ο αείμνηστος Δημήτρης Ρίζος, ιδιοκτήτης του «Αδέσμευτου Τύπου», ο Γιωργος Κύρτσος τότε στον «Ελεύθερο Τύπο», ο πρύτανης της Ελληνικης δημοσιογραφίας Γιάννης Βούλτεψης, βουλευτές της ΝΔ, πρώην υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος, επιχειρηματίες και οι πιο ωραίες κυρίες της Πλατείας. Όλοι τον ήξεραν και όλοι τον αντιμετώπιζαν, φιλικά και τρυφερά. Για όλους ήταν απλά ο Θανάσης. Ο φίλος, και ο αδερφός! Μάγκας και Κύριος με Κ Κεφάλαιο θα υπάρξει με τις γυναίκες της ζωής του. Κύριος θα υπάρξει και με τους συνεργάτες του στην εφημερίδα, από τον πιο έμπειρο πολιτικό συντάκτη, μέχρι και τον πιο άπειρο στο ελεύθερο ρεπορτάζ, που τότε ήμουν εγώ.

Κύριος θα υπάρξει ακομα και με αυτούς που τον χτύπησαν «πολιτικά» πισώπλατα. Θα φύγει Κύριος το 2007 και όπως κάνουν οι Κύριοι, θα βάλει την αξιοπρέπεια του πάνω απ’ όλα και δεν θα επιστρέψει ποτέ, δίνοντας σε όλους μας, μάθημα ευπρέπειας και ήθους.

Δεν είμαι από αυτούς που εκφράζονται δημόσια από το facebook γιατί πολύ απλά, δεν το θεωρώ πρέπον και ανθρώπινο. Σήμερα όμως -ελεω κορωνοϊού – ο μόνος τρόπος που μπορώ να του πω «αντίο», είναι από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive