Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Γελάνε και τα κεραμίδια της Βουλής. Μητσοτάκης: Για τα καταγγελλόμενα στον Λιγδιάρη φταίει ο .... ΤΡΑΜΠ !! ΒΙΝΤΕΟ

Την ομολογουμένως πρωτότυπη προσέγγιση ότι ο απελθών πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ευθύνεται για το σκάνδαλο παιδοφιλίας που συγκλονίζει την Ελλάδα, διατύπωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της Βουλής. «Εγώ κατανοώ να ζητήσετε την παραίτηση υπουργού. Είναι θεμιτό.... Ο βάλτος όμως που σύρατε την αντιπαράθεση δεν είναι δικαίωμά σας. Αυτό που κάνετε είναι αριστερόστροφος "τραμπισμός". Και σε άλλες χώρες, ανάμεσα τους και οι ΗΠΑ, διακινήθηκαν θεωρίες περί παιδόφιλων που κυβερνούν τη χώρα και κυβερνούν τη χώρα και βρήκαν πολιτική κάλυψη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κ.Μητσοτάκης. 



1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive