Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την εκπροσώπησή του. Δεν άφηνες τη "Λουτσία" -κατά Ευάγγ. Γιαννόπουλο- να τον "αρμέξει" -οικονομικά έτσι;


Την Τετάρτη η απολογία του ηθοποιού.   Την υπεράσπιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, ανέλαβε ο γνωστός ποινικολόγος κ. Αλέξης Κούγιας.   Το απόγευμα της Δευτέρας (22.02) ο κ. Κούγιας μετέβη στη ΓΑΔΑ, μαζί με τον δικηγόρο του κ. Λιγνάδη κ. Νίκο Γεωργουλέα, όπου επισκέφθηκε τον γνωστό ηθοποιό.   Όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο κ. Κούγιας, αναλαμβάνει την εκπροσώπηση του κ. Λιγνάδη... και τις επόμενες ώρες θα έχει στα χέρια του τη δικογραφία.  Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στις 12:00. Εναντίον του υπάρχουν κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, ενώ το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κάνει λόγο για μεθοδική και συστηματική προσέγγιση θυμάτων σε ιδιαίτερα ευαίσθητη ηλικία.

1 σχόλιο:

  1. Κουγιας:Λιρα εκατο οτι,οχι μονο υπαρχει ψωμι στην υποθεση,αλλα ολοκληρο αρτοποιιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive