Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Έπεσε σαν ήρωας. Έβρος: Πατέρας τριών παιδιών ο Νεκρός 46χρονος πυροσβέστης, - Σε δύο ώρες βούλιαξαν Αλεξανδρούπολη και Σουφλί

Νέες εικόνες καταστροφής στον Έβρο, που θρηνεί εξαιτίας της σφοδρότατης κακοκαιρίας για έναν 46χρονο πυροσβέστη, κάτοικο της περιοχής. Ο άτυχος άνδρας συμμετείχε σε επιχείρηση απεγκλωβισμού από σχολείο....
Συγκλονισμένη είναι εδώ και λίγη ώρα η τοπική κοινωνία στον Έβρο από τον θάνατο του πυροσβέστη Γιάννη Ζαφειρόπουλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στην προσπάθεια του να απεγκλωβίσει μαθητές σε σχολείο της περιοχής ΑπαλούΟ 46χρονος πατέρας τριών παιδιών βρίσκονταν σε υπηρεσιακό όχημα το οποίο εξαιτίας των ορμητικών χειμάρρων εξετράπη της πορείας του. Στην προσπάθεια του να σωθεί, o πυροσβέστης βγήκε από το όχημα και παρασύρθηκε σε φρεάτιο από ορμητικό όγκo νερών. Ο άτυχος αρχιπυροσβέστης παρασύρθηκε από το ρέμα του Απαπλού και ύστερα από έρευνες, η σορός του εντοπίστηκε στο εσωτερικό του αεροδρομίου, σύμφωνα με το focustonevro.gr.Αφού εντοπίστηκε, ο 46χρονος αρχιπυροσβέστης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.



Δραματική η κατάσταση στον Έβρο

Από τις πρώτες πρωινές ώρες στον Έβρο η βροχή είναι συνεχής και καταρρακτώδης. Δρόμοι έχουν γίνει χείμαρροι, σπίτια και επιχειρήσεις έχουν πλημμυρίσει, ακόμη και παιδιά και δάσκαλοι στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο του Απαλού εγκλωβίστηκαν στο κτίριο κι έγινε επιχείρηση για να απομακρυνθούν.

Σε αυτή την επιχείρηση λέγεται ότι συμμετείχε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος Γιάννης Ζαφειρόπουλος όταν έχασε τη ζωή του.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στο Απαλό, όπου 21 μαθητές και δύο εκπαιδευτικοί στο νηπιαγωγείο καθώς και 100 μαθητές και δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου, εγκλωβίστηκαν και απομακρύνθηκαν έπειτα από ενέργειες της Πυροσβεστικής (σ.σ. σε αυτή την επιχείρηση μετείχε ο άτυχος πυροσβέστης) αλλά και του στρατού που παραχώρησε ένα στάγερ.

Σε Απαλό, Μαΐστρο και Άνθεια πλημμύρισαν σπίτια και μαγαζιά με αποτέλεσμα να σημειωθούν δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive