Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Μυτιλήνη: Απαγορεύεται το ψάρεμα… ΜΟΝΟ για τους Έλληνες… πρόστιμο 3.000 !! Για τους λαθρομετανάστες "επενδυτές" ΕΛΕΥΘΕΡΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε συνηθίσει στην επιλεκτική επιβολή των μέτρων για “τον περιορισμό της πανδημίας”. Δεν είναι μόνο η ηγετική τάξη που περιφρονεί τα μέτρα που η ίδια επιβάλει στον απλό λαό, όπως έχει δείξει δύο φορές ο κ. Μητσοτάκης, με τις βόλτες στην Πάρνηθα και το κορωνο-πάρτυ στην Ικαρία. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ενώ οι Έλληνες ψαράδες καταστρέφονται, οι λαθρομετανάστες ψαρεύουν ελεύθεροι και ωραίοι...Και οι λαθρομετανάστες κυκλοφορούν και δρουν εντελώς ανεμπόδιστοι από τις αρχές.

Επανειλημμένα έχουν γίνει καταγγελίες ότι, ενώ οι Έλληνες επαγγελματίες και εργαζόμενοι καταστρέφονται, ενώ όλα απαγορεύονται… οι λαθρομετανάστες είναι υπεράνω του νόμου.Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ενώ οι Έλληνες ψαράδες καταστρέφονται, οι λαθρομετανάστες ψαρεύουν ελεύθεροι και ωραίοι…


1 σχόλιο:

  1. ΕΝΩ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΔΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΟΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive