Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Οργή και χλευασμός στο Twitter για τους ‘γλεντζέδες’ του Ντουμπάι: «Μήπως είχαν κάτι ρίζες ελιές και πήγαν να τις μαζέψουν;»

Οργή και χλευασμός κυριαρχούν στο Twitter ανάμεσα στις χιλιάδες σχολίων, που έχουν αναρτηθεί για τα πρωτοφανή γλέντια, που έστησαν στο Ντουμπάι ‘επώνυμοι’ Έλληνες και Ελληνίδες, εν μέσω κορωνοϊού, χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης!  Ένα από τα πιό πετυχημένα σχόλια είναι το ακόλουθο:... «Είχαν κάτι ρίζες ελιές στα Αραβικά Εμιράτα και πήγαν να μαζέψουν τον καρπό!…»  Αλλά το σχόλιο αυτό δεν ήταν το μόνο. Παραθέτουμε ορισμένα ακόμη από τα πιό χαρακτηριστικά:     

3 σχόλια:

  1. Μπορει να γελαμε με τα σχολια,αλλα οσο δεν ξεσηκωνομαστε ο προορισμος μας θα εχει κωδικο"Κ0"[καναπες σπιτιου]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανενας δεν λεει ομως πως να οργανωθουμε γιατι πλεον ο ξεσηκωμος πρεπει να εχει στρατιωτικη οργανωση και μαχητες να εχει στρατηγικη και μεθοδους
      εστι στο χυμα δεν γινεται θα φας τα χημικα σου θα φας το ξυλο της αρκουδας και θα πας και στην μπουζου,ειμαστε λιγοι για να κανουμε σπαταλες και απερισκεψιες

      και βεβαια αυτα δεν λεγονται δημοσια οποτε αφηστε την γκρινια και ας σκεφθει ο καθε ενας να βρει αλλους ομονοουντες να γινουν ομαδες.

      Διαγραφή
  2. Ρε παιδια πως να ξεσηκωθουμε αφου οι αλλοι ειναι ΦΥΛΑΚΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive