Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Το εμβόλιο της Pfizer που ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, δεν έχει εγκριθεί ούτε αδειοδοτηθεί από τον FDA.

Έχει πάρει "άδεια  για χρήση έκτακτης ανάγκης για την αποτροπή του COVID-19 σε άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω". Αυτό εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Pfizer και αναγράφεται και επάνω στα φιαλίδια του εμβολίου ! Πώς λοιπόν βγαίνουν όλοι αυτοί να μας διαβεβαιώσουν ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές όταν αυτό δεν έχει εγκριθεί... από τους επίσημους οργανισμούς έγκρισης ? Γι'αυτό σε βάζουν να υπογράψεις οτι, για οποιαδήποτε παρενέργεια απο το εμβόλιο, την ευθύνη την έχεις μόνο Εσύ !  (Ellinika Hoaxes, περιμένουμε την εμπεριστατωμένη διάψευσή σας)


https://www.facebook.com/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%A4%CF%8E%CF%81%CE%B1-105108464857389

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive