Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021

‘Θαυμάστε’ την Άννα Πρέλεβιτς και τις χλιδάτες διακοπές της στο Ντουμπάι: «Nιώθω σαν την πριγκίπισσα Γιασμίν από το Λυχνάρι του Αλαντίν!» (φωτο)

Η Άννα Πρέλεβιτς μαζί με την αδελφή της Τέα, οι δύο καλλονές κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς, δεν αντιστάθηκαν τη φετινή Πρωτοχρονιά και ταξίδεψαν στο υπερκοσμικό Ντουμπάι απολαμβάνοντας μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες και ξένους πλούσιους τουρίστες τις premium παροχές του κοσμοπολίτικου αραβικού εμιράτου....

Τα στιγμιότυπα που ανέβασαν οι δύο αδελφές στα social media επιβεβαιώνουν μέχρι κεραίας, ότι οι διακοπές τους στο Ντουμπάι ήταν σαν από σελίδες παραμυθιού. Μάλιστα η Άννα Πρέλεβιτς το παραδέχθηκε σε μία ανάρτησή της στο instagram: «Νιώθω σαν την πριγκίπσσα Γιασμίν από το ‘’Λυχνάρι του Αλαντίν”».

Οι δυο καλλονές αδελφές έκαναν σαφάρι στην έρημο, χόρεψαν πάνω στην καυτή άμμο, κολύμπησαν παρέα με δελφίνια, πόζαραν με σέξι δημιουργίες και μαγιό, ενώ η Άννα Πρέλεβιτς σε μια τουλάχιστον σουρεαλιστική ανάρτησή της, με πολύ glamour και φόντο το restaurant Cinque Dubai μοιράστηκε τις σκέψεις της για τα «απλά μικρά πράγματα στη ζωή» που μας έχουν λείψει λόγω COVID-19.

https://www.instagram.com/p/CJWoAqwh9h8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CJYvnUgB2VJ/?utm_source=ig_embed

Οι αναρτήσεις της Τέα Πρέλεβιτς στο instagram από το Ντουμπάι, συναγωνίζονται σε χλιδή αυτές της μεγαλύτερης αδελφής της, Άννας.

https://www.instagram.com/p/CJoMJ8kAJUk/?utm_source=ig_embed

1 σχόλιο:

  1. κοκορετσι ασπρο και παχυ της μανας του καμαρι αβεκ παρτουζε αβεκ βιζιτε ετ αβεκ μαστουρε ντε λα Ντουμπαγιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive