Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ “ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ”; ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ;

Τελικά, παίδες, ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και αν δεν το είχαμε καταλάβει μέχρι πρότινος, τώρα πια το έχουμε εμπεδώσει πλήρως!Γιατί το λέω αυτό; Γιατί δεν έχουν τέλος αυτά που  σκαρφίζεται, για να παρασύρει όσο το δυνατόν περισσότερους “Χριστιανούς” στην πλάνη... και κατά συνέπεια στην απώλεια κατά το “πλανήσαι ει δυνατόν και τους εκλεκτούς”! Και δυστυχώς το καταφέρνει!

Και δε θα πάω μακριά αλλά θα αναφερθώ στα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο μόλις χρόνο, με τα οποία έχουν κατορθώσει να σπείρουν τη διχόνοια και το διχασμό ανάμεσα σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς, ακόμα και μέσα στις οικογένειες.

“ΠΑΝΔΗΜΙΑ”: Τα έχουμε πει επανειλημμένως, δε θα μακρηγορήσω, θα αναφερθώ μόνο σε αυτά που έχω παρατηρήσει ιδίοις όμμασι. ΄Ανθρωποι που μέχρι πέρυσι δήλωναν ένθερμοι Χριστιανοί και πατριώτες και έδιναν τον προσωπικό τους αγώνα για Χριστό και πατρίδα, ξαφνικά κατάπιαν αμάσητο το παραμύθι της “φονικής πανδημίας” και βρέθηκαν από την άλλη πλευρά:

Η κυβέρνηση φροντίζει για την υγεία μας…

Καλώς επέβαλε λόκνταουν…

Καλώς έκλεισε τις εκκλησίες…

Μασκούλα και στον ύπνο…

Ας μην κοινωνήσουμε μέχρι να λήξει η φονική απειλή. Δε χάθηκε ο κόσμος…

΄Αντε, να έρθει το σωτήριο εμβόλιο, για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα…

Και ανάμεσα σε αυτά τα ζόμπι δε βλέπεις μόνο λαϊκούς αλλά δυστυχώς και (λυκο)ποιμένες, που έχουν διπλάσια ευθύνη, όχι μόνο για την απώλεια της δικής τους ψυχής αλλά και για όσες παρασέρνουν στον όλεθρο!
Και εκεί που τα πράγματα πήγαν, να ξεκαθαρίσουν και πλέον γνωρίζαμε, ποιος είναι ποιος και αφού χθεσινοί ομοϊδεάτες πλέον μας πυροβολούν και μας κατακρίνουν ως ψεκασμένους ή συνωμοσιολόγους, ήρθε το επόμενο χτύπημα:

Ο ΤΡΑΜΠ, ΟΙ Q ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ:

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια και προσωπικά τουλάχιστον το αφήγημα των σωτήρων αυτών ποτέ δε με έπεισε! Ναι, προτιμούσαμε τον Τραμπ από τον άλλο τον π@ιδόφιλο σατ@νιστή αλλά μέχρι εκεί! Γιατί ο άλλος θα προωθούσε ντουγρού τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας δικτατορίας μέσω του Great reset ενώ ο Ντόναλντ το πολύ πολύ να τα έκανε όλα λαμπόγυαλο παρεούλα με τον Μπίμπι και να έριχνε την πρώτη βόμβα στο Ιράν, να ξεμπερδεύαμε!

Και πριν προχωρήσω, δυο λόγια για τον Τραμπ, που τα έχω ξαναματαγράψει, έτσι για επαναληψούλα:

Ο Τραμπ δεν είναι κανένας μεγάλος Χριστιανός, για να τον εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια! Αλλά; τι είναι; Χριστιανός σιωνιστής, δηλ. προτεστάντης που πιστεύει, ότι ο Ισραήλ παραμένει ο «περιούσιος λαός» του Θεού, ενώ η Χριστιανική Εκκλησία είναι απλώς μία «παρένθεση» στο σχέδιο του Θεού.

Για αυτό το λόγο θέλει, να προωθήσει τα σχέδια των Εβραίων για έλεγχο της Ιερουσαλήμ και ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντα, ώστε να επιστρέψει ο Χριστός στη γη!!! Εν ολίγοις, παίδες, οι Χριστιανοί σιωνιστές είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι των Εβραίων σιωνιστών!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

Και πάμε παρακάτω: ΄Ολοι αυτοί τώρα μας σερβίρουν καινούργιο παραμυθάκι με την Κοκκινοσκουφίτσα και τον κακό το λύκο. Ποιο είναι αυτό;

Οι “καλοί” θα επιβάλουν σε παγκόσμιο επίπεδο στρατιωτικό νόμο και δικτατορία, για να προβούν σε εκκαθαρίσεις, κοινώς για να συλλάβει ο στρατός σε κάθε χώρα τους “κακούς” και να επέλθει η πολυπόθητη απελευθέρωση!!! Και για να γίνουν αυτά θα πρέπει, να πέσουν τα τηλεοπτικά κανάλια (σκασίλα μας), τα οποία θα περιέλθουν στον έλεγχο του στρατού και θα μεταδίδουν πλέον “αληθινές ειδήσεις”, θα πέσουν επίσης το διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα ενώ θα υπάρξουν διακοπές ρεύματος και ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης! Και μάλιστα συνιστούν, να μην ανησυχούμε και να μην αντιδράσουμε, γιατί όλα αυτά θα γίνουν για το καλό μας!!! Ουάου!

Και ερωτώ: Αν όλα αυτά τα κάνουν οι “καλοί”, οι “κακοί” τι παραπάνω θα έκαναν; Θα μας έστηναν στα έξι μέτρα; Οέο;

Και δυστυχώς βλέπεις και πάλι “Χριστιανούς” που μέχρι χθες ήμασταν από την ίδια πλευρά, αφού δεν είχαν φάει το παραμυθάκι της “πανδημίας”, να τρώνε το καινούργιο κουτόχορτο και να χοροπηδάνε για το στρατιωτικό νόμο και την παγκόσμια χούντα, αφού θα τα επιβάλουν οι “καλοί” και όχι οι άλλοι!

Ντόινγκ! Σόρρυ, παίδες, αλλά ο Χριστός μου έχει δώσει απόλυτη ελευθερία και το αυτεξούσιο και δεν προτίθεμαι, να τα παραχωρήσω σε κανέναν φούφουτο, τουτέστιν λύκο με ένδυμα προβάτου ούτε σε κανένα “μεσσία”!

Και αν δεν έχετε πάρει ακόμα είδηση όλα τα παραπάνω, σας πληροφορώ, ότι έχει βουίξει το σύμπαν (βλ. φβ) και ότι ακόμα και εκπομπές έγιναν, όπου μίλησαν κάποιοι ξένοι (Simon Parks κ.ά.) ενώ τη μετάφραση έκανε κάποιος Κωνσταντακάτος, που καθόλου δε μου γεμίζει το μάτι!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=231822978533664&id=325177562122

Και αναρωτιέμαι, τι άλλο ακόμα θα σκαρφιστεί ο έξω από εδώ, για να παρασύρει κι άλλους “Χριστιανούς” στην πλάνη! ΄Η μάλλον κάτι έχω στο μυαλό μου:

ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ / BLUE BEAM PROJECT: Θέλουν οι π@@τάνες σατανιστές να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει! Η Κίλλαρυ είχε υποσχεθεί στα Αμερικανάκια, ότι θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που υπάρχουν για την ύπαρξη εξωγήινων, αν την εξέλεγαν πρόεδρο αλλά τελικά έφαγε χώμα και το έκανε γαργάρα!

Τώρα τελευταία όμως το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο, επομένως μάλλον το έχουν στα σκαριά, για να παραπλανήσουν όσους τη σκαμπουλάρουν από τα προηγούμενα project! Γιατί, αν τόσοι πολλοί έχαψαν τα περί αοράτων εχθρών (αρχικά τρομοκρατία, στη συνέχεια πανδημία), πόσο περισσότεροι και ανυποψίαστοι θα χάψουν αυτά που θα λαμβάνουν χώρα μπροστά στα μάτια τους, αν και δε θα είναι τίποτε περισσότερο από ολογράμματα;

Αν π.χ. “δουν” εισβολή εξωγήινων, που θα παραστήσουν τους σωτήρες ή ακόμα και το “Χριστό” τον ίδιο να παρουσιάζεται στον ουρανό και να τους μιλάει, πόσοι δε θα σπεύσουν, να τον προσκυνήσουν και να υπακούσουν στις όποιες εντολές του;

Αυτό στο οποίο θέλω, να καταλήξω, είναι, ότι θα πρέπει, να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί απέναντι σε όλους αυτούς τους αυτόκλητους “σωτήρες” και τα φοβερά και τρομερά σχέδια που υποτίθεται θα εφαρμόσουν για τη σωτηρία μας!

Και επειδή είμαστε άνθρωποι αμαρτωλοί και αδύναμοι…

Και επειδή δυστυχώς και οι καλοί ποιμένες είναι δυσεύρετοι…

Και επειδή δεν ανδριούμεθα, να καταφέρουμε τίποτα αφ’ εαυτού μας, ούτε καν να ξεχωρίσουμε την Αλήθεια από το ψέμα…

Ας ζητάμε νυχθημερόν με την αδιάλειπτη προσευχή μας τη φώτιση και έναν καλό πνευματικό, που να μας οδηγήσει σε οδό σωτηρίας και όχι σε οδό απωλείας…

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ!

ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive