Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Mα πόοοοσο ΜΑΛΑΚΕΣ Χριστέ μου. Στη Θεσσαλονίκη Χαβαλές Χαρδαλιάς & Αρκουδομανέας να "συλλάβουν" την "νοτιοαφρικάνα αδελφή" του κοροϊδοϊού. ΠΡΟΣΟΧΗ έχει και άλλους "συγγενείς" στο σύμπαν!!

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εκτάκτως ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, κατόπιν ανίχνευσης στελέχους της νότιο αφρικάνικης μετάλλαξης του κορονοϊού στην περιοχή.... Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η μετάβαση του υφυπουργού και του προέδρου του ΕΟΔΥ κρίθηκε απαραίτητη σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης.

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ΜΑΛΑΚΕΣ δεν είναι. Είναι όλα Στημένα, γνωστό αυτό, και ενω έχουν λάβει πάμπολλες αποδείξεις από κορυφαίους γιατρούς ότι ο κοροιδοιος είναι ΜΟΥΦΑ συνεχίζουν το ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ έργο τους . Είναι ΜΑΦΙΟΖΟΙ και έχουν πλάτες κάποια Ερπετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τείνω νά συμφωνήσω διότι νομίζω ἀκατανόητον μὲ τὴν σημερινὴ τεχνολογία νὰ μᾶς χορεύει στὸ ταψί ἕνας ρημαδοἱὸς μὲ ὅλο του τὸ σὀϊ...!!!

      Διαγραφή
  2. Να δειτε που οταν θα ερθει και η βορειοκορεατικη παραλλαξη θα κουβαληθει και ο Αδωνις.Τι ηρθαν να κανουν;Αφου ειναι στ'α@@ιδια τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφηστε τα λογια και παρτε οπλα και σφαιρες ολα παιζονται στις κανες των οπλων αιντε ξεκουνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει και θα τους βραβεύσουμε,
    για το κακο που έκαναν και κάνουν.
    Κανένας δε τρώει παραμύθα, πέραν λιγοστων γραικυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive