Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

MΠΡΡΡΡΡ.ΤΡΟΜΟΣ & ΑΗΔΙΑ !! Ανθρώπινο κρέας στα McDonald's Burger Factory!!! ΦΩΤΟ

Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε το 1940 από τα αδέλφια Maurice &Richard McDonald, πούλησαν την εταιρεία στον Ray Kroc για το ποσό των 2.7 εκ.δολαρίων και το 0, 5% των πωλήσεων εφόρου ζωής. 

Απο το 2013 έχουν βρεθεί υπολείμματα ανθρώπινου κρέατος.... αλόγων, ποντικιών και σκουληκιών αλλά η εταιρεία πάντα έβρισκε τρόπο να ηρεμήσει τα ταραγμένα και θολά νερά. Ο ειδικός επιθεωρητή του FBI Lloyd Harrison είπε πώς το χειρότερο δεν είναι το ανθρώπινο κρέας αλλά το κρέας παιδιών. Στο εργοστάσιο της Oklahoma βρέθηκε ανθρώπινο κρέας και κρέας αλόγου, επίσης σε διάφορα φορτηγά ψυγεία διανομών και στα ψυγεία της εταιρίας. 

Οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν ανθρώπινο κρέας στο 90% των ελέγχων, 65% αλόγου και 25% ποντικιού κάτι εφιαλτικό και αρρωστημένο. Οι πελάτες των καταστημάτων McDonald's ζητούν απαντήσεις, στην Kanazawa Ιαπωνία ένας πελάτης του καταστήματος βρήκε ανθρώπινο δόντι σ' ένα Hamburger McMuffin με αυγό. Επίσης υπάρχει στο διαδίκτυο μια συνέντευξη που πήρε ο ιερέας James Wickstrom στον ραβίνο Abe Finkelsteinen ο οποίος λέει με κάθε λεπτομέρεια το πώς η εταιρεία McDonald επεξεργάζεται το ανθρώπινο κρέας και πώς το προμηθεύεται. Σε έλεγχο που έγινε σε burger λαχανικών εντοπίστηκε κρέας και σε burger με μαύρα φασόλια βρέθηκαν υπολείμματα ποντικιών. Ως φερόμενοι ιδιοκτήτες της McDonald's Burger Factory εμφανίζονται οι The Vanguard Group, BlackRock και η State Street Corporation.  ¿πόσο καιρό χρησιμοποιούσε η εταιρεία ανθρώπινο κρέας? ¿Μας τάιζαν με πτώματα νεκρών ή σκότωναν τους ανθρώπους και τα παιδιά?  ¿ Γιατί μας ανάγκασαν να τρώμε ανθρώπινο κρέας?  ¿ Θα λάβουμε ποτέ κάποια απάντηση?. Τραγικό που από το 2013 το θέμα έγινε γνωστό και κάνεις δεν φρόντισε να αποδοθεί δικαιοσύνη...η υπόθεση άνοιξε πάλι το 2018 και τα καλύτερα έρχονται και κανένας δεν θα γλυτώσει από την Θεϊκή δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive