Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

"Τον μαλάκα φοβάμαι!». Της Ντορέτας Πέπα

Ναι στις μάσκες, όχι στις μάσκες! Ναι στις υφασμάτινες, όχι στις υφασμάτινες! Βάλτε διπλές και τριπλές στρώσεις υφάσματος, δυο και τρεις μάσκες, έτσι για να σκάσετε από… υγεία, μια και καλή! Οι νεκροί δεν υποφέρουν, άλλωστε… Φτάνει να μη σας πιάνει η μετάλλαξη υπ’ αρθμ. 10 εις την Νιοστή! Ναι στα εμβόλια –ναι, ναι, ναι, καλέ!!!!- άσχετο αν κάμποσοι πεθαίνουν, αρρωσταίνουν, κολλάνε τους άλλους… Λεπτομέρειες…

Καμιά αμφισβήτηση, παρακαλώ, βγάλτε το σκασμό! Γιατί όπως λέει και ο Κυριάκος μας (Κυριάκος ΤΟΥΣ), ο απόλυτος και συνειδητός γερμανοπρεπής και κατά το Οθωμανικόν πλέον πρόσταγμα δια-ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ: «Οι ειδικοί έχουν πάντα δίκιο!» Ποιοι… ειδικοί; Αυτοί; Έχουν «πάντα» δίκιο; Και σε ποια στιγμή του… βίου και της πολιτείας τους, αλήθεια; Χθες, πριν από ένα δεκαήμερο, σήμερα, μετά από δύο ώρες ή σε τρία… τέρμενα; Άλυτο μαθηματικό πρόβλημα!

Ακόμα κι αν δεχθούμε, όμως –άντε να τους κάνουμε τη χάρη μια φορά κι αυτονών!- ότι όλος αυτός ο συρφετός των αμφιταλαντευομένων και των αμφιλεγομένων δεν είναι βαλτοί, ότι δεν είναι αργυρώνητοι (οι γιατροί, οι γενετιστές και οι λοιποί; Τέτοιο πράμα; Α πα πα!), και ότι δεν εξυπηρετούν αλλότρια συμφέροντα (καμιά σχέση οι άνθρωποι με φαρμακευτικές ή άλλες εταιρίες, παντός είδους, φανερές ή / και μυστικές!)… ακόμα κι αν δεν τους κατηγορήσουμε τους «ειδικούς» με επιχειρήματα κατ’ αυτούς «συνωμοσιολογικά» (για νά ’χουνε να λένε), τότε, δυστυχώς, αδέλφια, το συμπέρασμα –χειρότερο, καλύτερο, δεν ξέρω- που απορρέει, αν αποκλειστούν όλα τα παραπάνω, είναι ότι οι περί ων ο λόγος είναι απλώς… μαλάκια! Και ο λαός, που δεν είναι «ειδικός», αλλά είναι σοφός, πολύ ορθώς το λέγει: «Τον κακό δεν τον φοβάμαι, ξέρω ποιος είναι και τι σκοπεύει να κάνει. Τον μαλ@κα φοβάμαι!»

5 σχόλια:

 1. https://2010-2014.kormany.hu/en Γκιουλα Λιποβιτς - π.α.ο.κ. εισαι, και προχωρα, Αιμομεικτη Εαμμοβουλγαρε Καμορα https://www.youtube.com/watch?v=1py2WSKzyWs

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πιο πολύ απ’ όλους με ενοχλεί ο γαμημένος «συνάνθρωπος». Αυτό το χωμάτινο ζώο που υπακούει τυφλά στις εντολές των διορισμένων γιδοβοσκών και που δυσκολεύει και ευτελίζει τις ζωές όλων μας. Όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω να γίνεται αγεφύρωτη η απόσταση ανάμεσα σε μένα και σ’ αυτόν. Παράλληλα, αυξάνεται η εκτίμησή μου προς τους ογκόλιθους της ευγενούς μισανθρωπίας όπως ο Τίμων, ο Διογένης, ο Σοπενχάουερ και άλλοι.

  Σε ένα κράτος-ψωλόχυμα που έχει κατεβάσει ρολά και που ο κάθε νεοελληνόφωνος Μογγόλος μαρσάρει άσκοπα και νυχθημερόν το από τρίτο χέρι μεταχειρισμένο δίτροχο ή τετράτροχο καρσιλαμά του, δεν προσέχω πια τι εύχομαι…  …Εύχομαι ένας νταβραντισμένος αστεροειδής να μας σκάσει στη μάπα και να κόψει στα δύο αυτόν τον πλανήτη των ερπετόζωων. Ή να του ανοίξει μια τεράστια κωλοτρυπίδα κάνοντάς τον να μοιάζει με διάπυρο διαστημικό ντόνατ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. en.uoa.gr Sinitiro Tomonana vs Bulgar reviler Paschalis Kamornaga metrosport.gr nytimes.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. tinos.gr o οχλος των αφρονων αποτελει την αυθεντια της υγιους αληθειας - Αγιος Αυγουστηνος vs malicious reviler of my mother Paschalis Kamora metrosport.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive