Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις την τυχη του Μπαιντεν … ΒΙΝΤΕΟ

Πριν λιγο καιρο εκανα ενα βιντεο οπου εδειχνα με ποιον τροπο ο καθημερινος πολιτης μπορουσε να κανει μετρησεις για το θεμα εμβολιασμου ! Επειδη μυριστηκα οτι μπορει να σκασουν νουμερα φαντασιας ..οπως αυτα που λεει πλεον ο Κουλης ..οτι δηλαδη το μεγαλυτερο ποσοστο της χωρας θελει να εμβολιαστει και περιμενει με αγωνια... κοκ ..εδειξα οτι με το να κοιτας της ανακοινωσεις και να βλεπεις τα dislikes μπορεις να καταλαβεις αν τα νουμερα φαντασιας τους μπορει να ειναι αληθινα η οχι ..! Το βιντεο το εφαγε η μαρμαγκα μεσα σε λιγες ωρες λες και ειπα τιποτα κακο ..η τιποτα που δεν ειναι αληθεια ..!

Δεν μπορει να κανεις ενα βιντεο για το εμβολιο και απο κατω να εχεις πχ 200 θετικους ψηφους και 30000 αρνητικους ..και μετα να λες στον λαο σου οτι πχ εγινε αυτη η σφυγμομετρηση με την ταδε εταιρια και το 88% του Ελληνικου λαου θελει να κανει το εμβολιο..γιατι απλα δεν ταιριαζουν τα στατιστικα στοιχεια με αυτα που καθε μερα μπορει να βλεπει ο χρηστης του Ιντερνετ ! Βεβαια και ειναι εφικτο να βαρανε αρνητικες ψηφους ρομποτ οι στημενοι …αλλα ποσοι; Οπως το ιδιο μπορει και να συμβαινει και με τις θετικες ψηφους κοκ..! Μπαχαλο εν ολιγοις  αλλα επιμενω οτι μπορει να δωσει μια εικονα τι ειναι αληθεια και τι ψεμα …!

Οπως πχ εδω με το Θεμα νεας κυβερνησης Μπαιντεν και τι εχει ξεκινησει να φαινεται για την δημοτικοτητα της κυβερνησης του απο τις πρωτες μερες..!

Ο λαος της Αμερικης ειναι κομμένος στα δυο ..και η μια πλευρα περιμενει την πιο μικρη μαλακιουλα ωστε να τα κανει ολα ισωμα..! Τωρα ερχεται και ο τριτος κρυφος παικτης ..οταν θες να δημιουργησεις ενα προβλημα σε δυο αντιπαλομενες δυναμεις ..τοτε την μαλακιουλα την στηνεις εσυ..που εισαι και αορατουλης !Στην θεση του αορατουλη βαλε οποιον εχθρο θες της Αμερικης ..η οποιον εχθρο θες ..που να ειναι εμβιο η τεχνητο ον ..κατα της ανθρωποτητας 

Stranger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive