Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Τα γεροντακια πεθαινουν το ενα μετα το αλλο…αλλα κανεις δεν θα το μαθει!

Για να λεμε τα πραγματα ως εχουν και να μην συνεχιζουμε να ειμαστε οι ηλιθιοι του παιχνιδιου !Εσυ πιστευεις οτι αν ενα γεροντακι εκανε το εμβολιο χτες και πεθανει σημερα απο εμβολη-εμφραγμα στο σπιτι του στην Καλιθεα …οτι θα το μαθεις σε καποιο καναλι η σε καποια σελιδα ;…

Πιστευεις οτι η καθε οικογενεια ιδιως οικογενειες με ηλικιωμενο το συνολο της εχει προσβαση στο ιντερνετ η εχει το νου και την γνωση να καταγγειλει το συμβαν;

Πιστευεις οτι τα γεροντακια απο 80 και ανω εχουν πραγματικα ανθρωπους διπλα τους που ενδιαφερονται και τα αγαπουν ;

Δεν ειναι γνωστο οτι η εγκαταληψει των ηλικιωμενων ειναι ενα φαινομενο τσουναμι στην κοινωνια μας ;..

Νομιζουμε οτι σημερα οι οικογενειες ειναι οι οικογενειες που θυμομαστε στις ταινιες της ντισνει οπου ο παππους κουνιεται σε μια καρεκλα στο τζακι και λεει παραμυθια στα παιδια …αλλα δεν ειναι ετσι φιλε μου !Το μεγαλυτερο ποσσοστο των ηλικιωμενων ειναι μονοι τους , η ειναι απομακρυσμενοι με τυπικες πλεον σχεσεις με την υπολοιπη οικογενεια , αν αυτοι οι ηλικιωμενοι πανε να κανουν το εμβολιο ειτε δεν θα το γνωριζει καν η υπολοιπη οικογενια ειτε δεν θα αφησουν κανεναν να επεμβει στην αποφαση τους μιας και η τηλεοραση και ο τηλεοπτικος δημιος που εμπιστευονται τους επεισαν οτι ειναι καλο για την υγεια τους να εμβολισαστουν !

Πιστευεις αληθεια οτι σημερα , χτες , αυριο δεν θα υπαρχουν πιο νεοι που θα μονολογουν..στο ειπα να μην το κανεις το εμβολιο ρε πατερα ;… Η ρε παππου ;;… Και που θα επικοινωνησουν αυτοι οι ανθρωποι να κανουν καταγγελια ; ..Ποσοι απο αυτους ειναι ικανοι να αντιμιλησουν σε ενα συστημα που σε ονομαζει αρνητη και σε απειλει με φυλακιση ;..

Ποσοι απο αυτους δεν ειναι ανεργοι με λιγες πια δυναμεις να παλεψουν , ποσοι απο αυτους εχουν ιντερνετ και γνωση ; Ποσοι απο αυτους θα φτασουν τελικα σε σελιδες σαν και την δικη μας και θα εχουν το θαρρος να καταγγειλουν ;.;

Τα σκοτωνουν τα γεροντια μας, δολοφονουν τους γονεις μας …και εμεις απλα κοιταμε το μελλον με ελπιδα νεας κανονικοτητας !

Περναει το συνεφο πανω απο περιοχες στην αθηνα και βλεπεις να φευγουν δεκα δεκα μαζι απο εμφραγμα , λες και περασε ο χαρος και εδειξε με το δαχτυλο …φευγουν κατα σμηνοι οι παπουδες και οι γιαγιαδες … και πουθενα δεν φαινεται το αεροζολ που τους ριχνουν ..!

Ειναι τεραστιο το εγκλημα κατα της ανθρωποτητας αλλα δεν μπορουμε να αποδειξουμε οτι φταιει η νανοτεχνολογια , οτι φταιει το 5g και 6g ….

Εχει ξεκινησει η συγκομιδη στοχευμενα και αυτο ειναι το ανατριχιαστικο , η δυναμη και η τεχνολογια που εχουν αναπτυξει ωστε να επιλεγουν την ζωη και το θανατο με το πατημα ενος κουμπιου ..!

Αλλα δεν μπορεις να βρεις αποδειξη…παρα μονο να βλεπεις τα παρελκομενα του εγκληματος σε αριθμους και σε εξελιξη .. να βλεπεις τα περιεργα δεδομενα και να αναρωτιεσαι μα πως ειναι δυνατον ; Πως ειναι στατιστικα δυνατον ;;..

Τουλαχιστον εσεις που ειστε κοντα με τους ηλικιωμενους …μην τους αφησετε να κανουν το εμβολιο …και αυτη την φραση που γραφω τωρα μπορει να την πληρωσω ακριβα ..αλλα μην τους αφησετε να κανουν ενα εμβολιο που δεν εχει κανονικη εγκριση και δεν δινει 100% εγγυηση οτι δεν θα δημιουργησει παρενεργειες … Ειναι το λογικο αυτο να κανεις για να σωσεις του γονεις σου,…!

Stranger,.,..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive