Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

ΑΜΕΣΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ! ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ!

Καταθέτουμε την οργή μας εναντίον του συστήματος που σπρώχνει τους συγγενείς μας στον θάνατο ! 12 μόνο ώρες μετά το εμβόλιο ηλικιωμένη συγγενής μας πρώτου βαθμού πέθανε από ανακοπή (έτσι έγραψαν τουλάχιστον) ,αφού το έκανε χτες το μεσημέρι στο Μεσολόγγι ! χωρίς άλλα νοσήματα πλην τυπικών γηρατειών !...Το εμβόλιο ευθανασίας πιθανότατα καθίσταται ο βασικός ύποπτος να έκανε άριστα τη δουλειά του εισάγοντας χημική νέκρωση στον οργανισμό ! πράγμα που μένει να διερευνηθεί!

Για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε τα στοιχεία χωρίς ομοφωνία των συγγενών , αλλά σίγουρα οι πληροφορίες μας για τις διαθέσεις καθώς πρόκειται για πολύ στενό μας πρόσωπο , είναι ότι θα αναζητηθούν με τη συνεργασία έμπειρων και αγωνιστών ιατρών και νομικών κάθε είδους ευθύνες , προς ιατρικό προσωπικό καΙ παρασκευάστρια εταιρεία , Εοδδυ και εναντίον όποιου έχει επιτρέψει την κυκλοφορία του φονιά φαρμάκου !
Επειδή ίσως να είναι το πρώτο περιστατικό που σημειώνεται να φεύγει άνθρωπος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα στην χώρα μας θα πρέπει να διακινηθεί ή είδηση και να προφυλαχτούν επειγόντως οι ηλικιωμένοι μας , για να μην πάει χαμένη η θυσία της αθώας θανούσης!
Ο Θεός να την αναπαύσει γιατί πήγε ως μάρτυρας για να σωθούν άλλοι!
Μεσημέρι το έκανε και τα μεσάνυχτα πέθανε!!! Φρίκη!! όποιος τολμήσει να με διαψεύσει ας στείλει μήνυμα να του απαντήσω καταλλήλως!

2 σχόλια:

  1. Γιά θάνατο μάς έχουν όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναπόδεικτη καταγγελία, απ' αυτές που κάθε ψεκασμένος μπορεί να γράφει, χωρίς μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive