Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ “Δόμησε, οπισθοδρομικά και καλύτερα!!!” ΒΙΝΤΕΟ

Κοιτάτε καλά στην γωνία να μην σας επιτεθεί ο αόρατος… όταν βγαίνετε από την πόρτα σας να κοιτάτε καλύτερα γιατί μπορεί να κρύφτηκε πίσω από την γωνία και να σας χτυπήσει άμεσα με το πρώτο βήμα....

Αν δεν πεθάνετε είστε τυχεροί, αν πεθάνετε με την διάγνωση αοράτου, οι γιατροί θα έχουν πάρει τα χρυσά μπόνους. Ο διευθυντής νοσοκομείου και οι διοικητικοί σύμβουλοι θα έχουν πλουτίσει με τις διαγνώσεις αοράτου- εκτός από τα μπόνους- θα έχουν και δεύτερη βίλα στις Άλπεις, δομημένη από τους τέκτονες.

Κάποιοι άλλοι την ίδια στιγμή, κάποιοι υπόγειοι, όταν εσείς κοιτάτε τον αόρατο και τον κίνδυνο χτυπήματος που θα προκαλέσει τον μελλοντικό σας θάνατο, μαθαίνουν ποιηματάκια να λένε όλοι μαζί…φοράτε τις μάσκες πιο σφιχτά, σας πάνε πολύ με τις κακάσχημες μουσούδες σας.

Build Back Better—Δόμησε, οπισθοδρομικά και καλύτερα.

Πουτάνα Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, τι θα κάναμε χωρίς τους τέκτονες, τους έμαθες το ποιηματάκι απ’ έξω να το λένε. Αιντε και εις ανώτερα…!

KORAKAS NEWS

1 σχόλιο:

  1. για ολους υπαρχει αορατος εχθρος ακομα και για τους αορατους...χεχεχεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive