Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Πολλές φορές τα δυο τελευταία χρόνια έχω αναδείξει σε άρθρα μου, πέραν του ενός, πως είναι προαποφασισμένη εδώ και τρεις δεκαετίες η συνεκμετάλλευση του τεράστιου ορυκτού μας πλούτου, που κυρίως κρύβει στα “σπλάχνα” του το Αιγαίο μας.... με την Τουρκία, την “σύμμαχο” Αμερική στο ΝΑΤΟ και την “εταίρο” μας στην ΕΕ Γερμανία!Έναν τεράστιο ορυκτό πλούτο που όποιος κατά το παρελθόν ισχυριζόταν την ύπαρξή του, θεωρούταν ότι είναι φαντασιόπληκτος και διακινητής ψευδών ειδήσεων! Όμως όλα αυτά μέχρι την εποχή, που ο ολετήρας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με εντολή των ΗΠΑ και της Γερμανίας οδήγησε την Ελλάδα στις δαγκάνες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) υποθηκεύοντας τον πλούτο της χώρας μας στους δανειστές μας, μέσω μιας πλασματικής χρεοκοπίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >>

https://egerssi.gr/%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%b9%cf%83-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive