Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Της Μαίρης Καρρά

Διαβάστε μια περίληψη από τις απίστευτες προεκτάσεις που πήρε το θέμα των Αμερικάνικων εκλογών και τις νέες αποκαλύψεις για τα σχέδια του ευφυέστατου Προέδρου Τραμπ... και ανοίξτε τον σύνδεσμο για να μάθετε πως και με ποιο τρόπο να απαλλάξει τον πλανήτη από τα σατανικά υποχείρια της Καμπάλ... αλλά και πως θα ιδρύσει το νέο ελεύθερο Αμερικανικό Κράτος με το Νόμο ΝΕΣΑΡΑ στην αρχή και ΓΚΕΣΑΡΑ μετά για όλους τους λαους της γης... αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε, για να είσαι σωστά ενημερωμένοι και να... σπάσετε τις τηλεοράσεις... γιατί αν ακούτε την προπαγάνδα των βοθροκάναλων... δεν θα αφυπνιστείτε ποτέ... και είναι κρίμα, γιατί η πατρίδα μας χρειάζεται όλους.... 
ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ.

Eliana Elefheriou

 

Για όσους πίστεψαν πως χάθηκε το παιχνίδι, πως θα πρέπει να παραδεχθούμε την «νέα πραγματικότητα» και να δεχθούμε πως ο Τζ. Μπάιντεν είναι ο πλανητάρχης, ζουν σε μια αυταπάτη περισσότερο από ποτέ. Πιστεύετε πραγματικά πως ο Τραμπ θα μας έλεγε «θα επιστρέψω με ένα διαφορετικό τρόπο» για να εξαφανιστεί στο Mar A Lago; Ο πρόεδρος Τραμπ έχει διαχωρίσει τον εαυτό του από την εταιρεία των Η.Π.Α και έγινε ο ηγέτης της Αμερικάνικης Δημοκρατίας / American Republic.

Η πόλη της Ουάσιγκτον ( Washington DC) είναι μια ξένη χώρα, ιδιοκτησία του Βατικανό και εγγεγραμμένη στο Λονδίνο. Δεν είναι περιοχή που ανήκει στις Η.Π.Α. Έχει τοποθετηθεί φράκτης γύρο από την πόλη της Ουάσιγκτον για να σηματοδοτήσει τα σύνορα μιας ξένης χώρας. Ο πρόεδρος κλείδωσε τον Λευκό Οίκο και έκλεισε την Αμερικάνικη κυβέρνηση ( δεν υπάρχει γερουσία). Δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά σε αυτή την περιοχή είναι μια περιοχή προδοσίας. Η εταιρεία των Η.Π.Α έχει καταχωρηθεί ως νεκρή, τον Μάρτιο του 2020. Η δημοκρατία ( American Republic), έχει εγκατασταθεί τον Ιούλιο του 2020. Ξένοι πράκτορες έκλεψαν τις εκλογές της Αμερικάνικης Δημοκρατίας. Ο πρόεδρος υπέγραψε εκτελεστική διαταγή τον Μάιο του 2018, ώστε στην περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να χάσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

1. Κίνα, 2. Κούβα, 3. Βατικανό, 4. Ιταλία, 5. Βενεζουέλα, 6. Μ. Βρετανία, 7. Ιράν, 8. Γερμανία

Η Καμάλα και ο Τζ Μ ορκίστηκαν πάνω σε ένα βιβλίο άλλο από την βίβλο, κάτι που είναι αντισυνταγματικό. Ο Τζ Μ ορκίστηκε πρώτος κάτι που είναι αντισυνταγματικό. Δεν του απέδωσαν τον χαιρετισμό των 21 κανονιοβολισμών όπως υπαγορεύει το σύνταγμα( οι τελετές πάντοτε πρέπει να γίνονται κατά γράμμα, αλλιώς είναι άκυρες).

Στον Λευκό Οίκο για πρώτη φορά έγινε υποστολή της σημαίας, μετά την αποχώρηση του Τραμπ. Αυτό είναι ξεκάθαρη ένδειξη ότι η δύναμη της εξουσίας έχει πάει αλλού. Αυτό σημαίνει ότι έχει αναλάβει ο στρατός και το Insurrection Act έχει ενεργοποιηθεί.

Ο στρατός ανέλαβε την διοίκηση της χώρας στις 12:00 μμ στις 20 Ιανουαρίου και μετά την « ορκωμοσία» του Τζο Μπάιντεν.

 

https://eternalnowblog.com/2021/01/21/%CE%B7-%CF%89%CE%B4%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%BC%CF%80-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1/

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive