Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Αν είσαι Ολυμπιονίκης και σε κακοποιήσει σεξουαλικά κάποιος επώνυμος, και το καταλαβαίνεις ΟΧΙ κατά το χώσιμο αλλα οταν σε έχει πασαλείψει παντού, έρχεται τούμπα όλη η χώρα και ευαισθητοποιούνται άπαντες!

Αν είσαι η Μυρτώ και σε αφήσει ανάπηρη ο Πακιστανός, αφού σε βιάσει και σπάσει το κεφάλι σου στα βράχια, περνάει στο ντούκου και δεν εγκρίνουν ούτε 150 ευρώ για την καρέκλα της .. Η επιλεκτική ευαισθησία δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα! Αντιθέτως προκαλεί την οργή μας....!!!... Αυτός είναι ο κόσμος μας.. Οι celebrities προστατεύονται, ακούγονται, δεν κολλάνε, δεν πεθαίνουν, δεν χρωστάνε... ΕΝ ΟΛΊΓΟΙΣ ΖΟΥΝ... Μια καποια αηδία...

5 σχόλια:

  1. cup.gr/book/kvantomichaniki-i 🇬🇷🦅U† vs Bulgar Kamor†metrosport.gr en.uoa.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνῶ απολύτως ὡς πρὸς τὴν ἐπιλεκτικὴν ευασθησίαν. Μετὰ ἀπὸ εἴκοσι χρόνια θυμήθηκε ἡ εὐλογημένη νὰ καταγγείλλει τὸ γεγονός;; Περσυνὰ ξυνὰ σταφύλια δηλαδή!!!

      Διαγραφή
  2. Μας αποσπουν την προσοχη...
    Η εν λογω κυρια θα βραβευτει με το βουλευτηλικι γιατι την συμπονεσε ο κοσμος...
    Βρε μπας και ειναι οβρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με την μπεκατωρου ξεσηκωθηκε ο ντουνιας με την καημενη την Μυρτω τιποτα
    αει στο διαολο ολοι σας ρε ρεμαλια αντε πεθανετε παρασιτα της κοινωνιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕ . ΑΛΛΑ Η "ΚΥΡΙΑ" ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ , ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕ-ΤΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ"
    (ΑΠΟ ΠΙΣΩ;) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΧΟΝΤΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive