Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Στον ανακριτή ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε 11χρονη αθλήτρια. Θέλαμε να παντρευτούμε, δήλωσε

"Να πείτε στον πατέρα να ψάξει τι γίνεται μέσα στο σπίτι του'' Mε αστυνομική κλούβα έφτασε πριν λίγο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 38χρονος προπονητής ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε αθλήτρια της ιστιοπλοΐας όταν ήταν 11 ετών....   Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.  Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν έχει να δηλώσει κάτι απάντησε: «Να πείτε στο Σπύρο να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του».  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ  Κοινωνία 25.01.2021 - 07:0315 Φόβος για τρίτο lockdown: Αλλαγές σήμερα στα ταξί - Τι θα γίνει με το μήνυμα στο 13033 Ο προπονητής συνελήφθη χθες (24.01) στην Σάμο όπου διαμένει και οδηγείται ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.  

«Ερχόμαστε σήμερα στα πλαίσια του καλέσματος της Δικαιοσύνης για την προανακριτική διαδικασία της Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου. Θα βοηθήσουμε όλοι, σε μια συγκλονιστική καταγγελία της Σοφίας, να λάμψει η αλήθεια και να προχωρήσουμε για την εξυγίανση του ελληνικού αθλητισμού» είπε ο δικηγόρος του 38χρονου κ. Παπαδημητρίου.   «Την περίμενα να μεγαλώσει, να με διαλέξει μόνη της» «Περίμενα να μεγαλώσει, μετά τα 18 την παρακολουθούσα και έλεγα «Άντε ρε γαμώτο, θα με πάρει ποτέ τηλέφωνο;». Δεν ήθελα να την ενοχλήσω. Ξέρεις σε αυτά τα πράγματα θέλεις να σε αναζητήσει ο άλλος. Είχε, υπήρξανε αγγελιοφόροι που ξέρανε πού είμαι. Την περίμενα να μεγαλώσει, να με διαλέξει μόνη της. Την αγαπάω, πώς να στο εξηγήσω; Δεν το έκανα και τώρα το έχω μετανιώσει. Πώς μπορώ τώρα εγώ να πω ότι τον βίαζα αυτόν τον άνθρωπο; Είχα δεσμό και την χώρισα για αυτήν την κοπέλα, για αυτήν την κοπέλα. Δεν μπορούσα να κοιτάξω άλλη. Αλλά δεν ήταν το σεξουαλικό, για όνομα του Θεού. Έβλεπα άλλα πράγματα. Ήθελα να μπω στην οικογένειά της, να τους στηρίξω, να τους βοηθήσω.  Είχα πολύ αληθινά συναισθήματα, ειλικρινή. Ποιος βιασμός; Άμα ρωτήσετε τα παιδάκια εκεί μέσα που ήταν στην ηλικία της, θα σας το πούνε όλοι. Ήθελα να την παντρευτώ, πού είναι το κακό; Μου έλεγε η μάνα μου “Γιατί δεν αφήνεις έναν άνθρωπο να σε πλησιάσει;”. Τι να της πω τώρα; Ότι είμαι ακόμα εκεί; Ναι, ακόμα εκεί είμαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive