Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

O “αντικρατιστής”, "αριστερός", συλλέκτης FERRARI σύντροφος Ψαριανός και ο διορισμός – “ΒΟΜΒΑ” κοντά στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης. ΦΕΚ κ.λ.π.

 

O “αντικρατιστής” Ψαριανός… Την ώρα που κανείς δεν έχει μάθει ακόμη ποιο είναι το αντικείμενο εργασίας και το έργο του αντιπροέδρους της κυβέρνησης, τώρα αποκτά και έναν καλοπληρωμένο, πολέμιο με του Κρατισμού, αλλά με παχυλό κρατικό μισθο…


Σε αυτό το συνονθύλευμα προχειρότητας και ανοργανωσιάς που το Μαξίμου επιθυμεί να ονομάζει κυβέρνηση συμβαίνουν και τα εξής παράλογα
… Ο λόγος για τον Γ. Ψαριανό, αντικρατιστή και φιλελεύθερο, όπως ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter,ο οποίος παρότι αντικρατιστής, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκρινε σκόπιμο να διοριστεί και μάλιστα σε μια θέση αμφιβόλου χρησιμότητας και υπαρξης, κοντά στον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένο.

O “αντικρατιστής” Ψαριανός και ο διορισμός - "ΒΟΜΒΑ" κοντά στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

Συγκεκριμένα,ο Γρηγόριος Ψαριανός διορίστηκε στη θέση συνεργάτη στο ιδιαίτερο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη πικραμμένου με ΜΚ 13 της ΠΕ κατηγορίας.

O “αντικρατιστής” Ψαριανός και ο διορισμός - "ΒΟΜΒΑ" κοντά στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης

 

Την ώρα που κανείς δεν έχει μάθει ακόμη ποιο είναι το αντικείμενο εργασίας και το έργο του αντιπροέδρους της κυβέρνησης, τώρα αποκτά και έναν καλοπληρωμένο, πολέμιο με του Κρατισμού, αλλά με παχυλό κρατικό μισθο.

Ωστόσο,ο κατήφορος των επιλογών της Κυβέρνησης δεν σταματάει εκεί, καθώς ο κ.Ψαριανός το 2009 ως βουλευτής του Ποταμιού είχε, εμμέσως πλην σαφώς “υπερασπιστεί” τις «Ερυθρές Ταξιαρχίες» και τη «17 Νοέμβρη»

Τότε, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Ψαριανός είχε υποστηρίξει αρχικά πως είναι υπέρ των επαναστατικών κινημάτων, διευκρινίζοντας το τι εννοούσε ως εξής:

«Είμαι υπέρ της τρομοκρατίας του Κολοκοτρώνη, του Ροβεσπιέρου, του Σπάρτακου και μακάρι να αυξηθεί η δράση των τρομοκρατικών οργανώσεων αυτού του τύπου, δηλαδή των επαναστατικών κινημάτων για να το κάνουμε πενηνταράκια».

Η συνέντευξή του είχε προκαλέσει σάλο για το κατά πόσο έπαιρνε σαφείς αποστάσεις από την τρομοκρατία, αφού δεν παρέλειψε να προσδώσει την οπτική πως οι «Ερυθρές Ταξιαρχίες» και η «17 Νοέμβρη» είχαν λαϊκή αποδοχή αναφορικά με τις εκτελέσεις βασανιστών και αποδεδειγμένων καθικιών.

«Οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, η 17 Ν είχαν την αποδοχή του κόσμου όταν εκτελούσαν βασανιστές και αποδεδειγμένα καθίκια» έλεγε, με την τελευταία φράση να προκαλεί μεγάλο θόρυβο στον πολιτικό κόσμο, αφού πολλοί μετέφρασαν αυτή τη δήλωση ως «ξέπλυμα».

με πληροφορίες από koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive