Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

GREAT RESET: Πολύ σύντομα ο κόσμος θα καταλάβει ότι τους κυβερνάνε σατανιστές (βίντεο)

Επάνω στην διαφήμιση γράφει ότι ο γενετικός μας κώδικας θα είναι η ψηφιακή ταυτότητα μας. Και η εικόνα δεν είναι τόσο πρόσφατη όσο πιστεύαμε. Αυτή η εικόνα λοιπόν είναι από κάποιον επιβάτη που βγήκε από το αεροπλάνο στο Γκάτγουικ αλλά και το αεροδρόμιο του Ντουμπάι... στις 1-2 Δεκεμβρίου του έτους 2013. Έβγαλε διπλή φωτογραφία- και θυμήθηκε τα λόγια της Αποκάλυψης.

Δεν σας τα δείχνουμε για να φοβηθείτε αλλά για να ενημερωθείτε για τα σχέδια του της μεγάλης Επανεκκίνησης με αφορμή την φάρσα του αόρατου εχθρού, που ήρθε για να μην φύγει γιατί θα πρέπει να αποδεχθείτε την Σατανία μέσω του GREAT RESET. Πολλοί από εσάς δεν έχετε ακόμη αντιληφθεί ποιους υπηρετούν οι πολιτικοί υπάλληλοι της Σατανίας που σας έκοψαν το οξυγόνο με τις παρανοικές μάσκες. Όλοι αυτοί οι σατανάδες πολιτικοί γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια αυτήν την ιστορική στιγμή του GREAT RESET με το πρόσχημα του αοράτου.

Εάν δεν βρείτε σύντομα μια λύση μέσω κάποιου παραλλήλου νομίσματος για να ανταλλάσετε προιόντα για να φάτε, θα δυσκολευτείτε πάρα πολύ. Θα πρέπει άμεσα να είχατε ένα εγχώριο νόμισμα ή να σκοπέυατε να κόψετε ένα νόμισμα που θα χρησιμοποιηθεί όταν θα κλείσουν τις τράπεζες ξαφνικά για να σας αναγκάσουν να εμβολιαστείτε.
Σας δείχνουν εδώ και πολλά χρόνια οι σατανάδες της Ενωμένης Ευρώπης της Μασονικής Βαβυλώνας τι σχέδια έχουν. Η μεγάλη κρίση 9 μηνών με τον αόρατο δεν είναι το τέλος όπως σας λένε. Δεν θα σας βγάλουν ποτέ από την καραντίνα και δεν θα εξαφανίσουν ποτέ τον αόρατο που ήρθε για να μην φύγει ποτέ.

Θα σας αναγκάσουν να περάσετε να πάρετε το εγγυημένο εισόδεμα, πρώτα των 800 αργυρίων που αργότερα οι ΚΑΤΑΡΑ-ΚΟΥΛΗΔΕΣ το έκαναν 400 και ίσως και λιγότερα. Όμως πρώτα πρέπει αν δώσετε τον γενετικό σας κώδικα στην Μητρική Τράπεζα στην Βασιλική της Ελβετίας που αποτελείτε από εωσφοριστές και άλλες κατάμαυρες φιγούρες που ακόμη δεν μπορείτε να κατανοήσετε.

The World Will SOON Realize We Are Ruled By LUCIFERIANS (2020)

https://www.youtube.com/watch?v=0SY78ow6Fhk&feature=emb_title

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive