Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ; Αποκλειστικό : ΑΝΥΠΑΚΟΗ θα κηρύξει η Εκκλησία στα μέτρα της Κυβέρνησης για τον Covid-19

Αποκλειστικές πληροφορίες του VoiceNews δημοσιεύουμε για το φλέγον ζήτημα του ανοίγματος των εκκλησιών. Ανυπακοή θα κηρύξει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β΄στα μέτρα της πανδημίας για τις εκκλησίες.  Σύμφωνα με τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ μας πληροφορίες τη Δευτέρα 14/12/2020... ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα κηρύξει ανυπακοή στα μέτρα που σήμερα εξήγγειλε η κυβέρνηση.

Οι εκκλησίες θα ανοίξουν για τους πιστούς, μόνο ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.Όπως διευκρίνισε, τις δύο αυτές ημέρες θα επιτρέπεται η παρουσία έως και εννέα ατόμων (9) σε όλες τις εκκλησίες και έως εικοσιπέντε (25) ατόμων στους Μητροπολιτικούς Ναούς σε όλες τις περιοχές της χώρας. Την ευθύνη τήρησης των μέτρων θα έχουν οι οικείες μητροπόλεις και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

2 σχόλια:

  1. μπαααα πως ετσι ο Τζερωνυμο τι εγινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θὰ πρἐπει νὰ γνωρίζεις ὄτι δικαιοδοσίαν ἀποφάσεων ἔχει μόνον ἡ Ἱερὰ Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος ἁπλὸς προκαθήμενος τῆς ὁποίας εἶναι ὁ ἑκάστοτε Ἐπίσκοπος Ἀθηνῶν φερόμενος καὶ ὡς ἀρχιεπίσκοπος χωρὶς νὰ εἶναι.

      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive