Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά τα “μυαλά” κυβερνάνε τον κόσμο, γι’ αυτό πάμε κατά διαόλου! Δείτε πώς βάζει τη μάσκα υπουργός – Γελάνε και τα “τσιμέντα” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολόκληρο… τελετουργικό επέδειξε ο αρμόδιος για την διανομή του εμβολίου στην Αλμπέρτα του Καναδά.Το αποτέλεσμα μετράει. Αυτό φαίνεται να πιστεύει ο Πολ Ουίνίκ, υφυπουργός στην Αλμπέρτα του Καναδά, ο οποίος επέδειξε... ενώπιον του τηλεοπτικού φακού ένα… πολύ ιδιαίτερο τρόπο να φορά τη μάσκα του.

Το τελετουργικό έχει ως εξής: Πρώτα απολυμαίνει τα χέρια του, μετά φορά τη μάσκα πάνω από όλο το πρόσωπο και κατόπιν βγάζει τα γυαλιά κάτω από τη μάσκα ώστε όλα να πάρουν τη σωστή τους θέση!

Το βίντεο είναι από την ενημέρωση για τη διανομή του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στην καναδική επαρχία:

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΥΦΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive