Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΓΟΥΡΛΩΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ…ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ. ΒΙΝΤΕΟ

Πρέπει να θυμηθείτε τα λόγια του Αρον Ρούσο για το τσιπάρισμα που εδώ και πολλές δεκαετίες έχει δηλωθεί από τους Ροκεφελερς. Όταν ειπώθηκαν αυτά λόγια στην συνέντευξη του Αρον Ρούσο κανείς μας δεν μπορούσε τότε να καταλάβει που μας οδηγούσαν όλα αυτά τα χρόνια οι αόρατοι.... Πολλοί ερευνητές πιστευαν ότι το σενάριο του τσιπαρίσματος θα καθηστερούσε και θα ήταν για τις μελλοντικές γενιές.

Μετά τον τρόμο 9 μήνες αοράτου, την καταπάτηση και εξαφάνιση όλων των ατομικών μας δικαιωμάτων και ένα μέλλον χωρίς γυρισμό σ’ αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τον Μάρτιο, πιστεύει ακόμα κανείς ότι όλα όσα ειπώθηκαν τότε από τον Ρούσο είναι ιστορίες φαντασίας;;;

Οι μαύροι, αγαπητοί αναγνώστες, θα το πάνε μέχρι τέλους, να είστε σίγουροι γι αυτό. Και να σκεφτείτε ότι ο απατεώνας, δημοκρατικά εκλεγμένος γουρλωμάτης πόσο ύπουλος προδότης και υπάλληλος των αοράτων είναι. Και μόνο γι αυτόν το λόγο θα πρέπει να περάσει από στρατιωτικό δικαστήριο και να τιμωρηθεί για τα εγκληματικά μέτρα εναντίον των ελλήνων!!!

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive