Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Γ. Τράγκας: «Κάποιοι θα πάνε στον Εισαγγελέα» – «Ο Τσιόδρας θα είναι το εξιλαστήριο θύμα»

Και την ύπαρξη κασσετών που μπορεί να παίξουν σε … ραδιόφωνα επιβεβαίωσε ο γνωστός δημοσιογράφος! Ολοένα και πιο συχνά κάνει αναφορές στον εισαγγελέα ο Γιώργος Τράγκας, όσον αφορά στην διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση. Σαν κάτι να γνωρίζει ο βετεράνος δημοσιογράφος... προβλέπει ότι καθώς οι αποκαλύψεις βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, θα ανοιξουν περισσότερα «στόματα» και θα ακολουθήσουν και περαιτέρω διαφοροποιήσεις και από μέλη της επιτροπής Ειδικών.

 Ο Τσιόδρας, ο Σύψας, ο Γώγος θα την πληρώσουν, όταν ο Μητσοτάκης θα σπεύσει σε πρόωρες εκλογές και  είναι 100% βέβαιο ότι όλοι αυτοί θα ριφθούν στην πυρά και θα καούν ως «τηλεοπτικοί μαϊντανοί» τόνιζε κατά την διάρκεια της εκπομπής του στον Ελλάδα FM.

Κάποιοι θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη. Η προσπάθεια κάποιων να πείσουν ότι η αρρώστια είναι θανατηφόρα στις νεαρές ηλικίες, ενώ σηκώνονται όρθιοι σε τρία εικοσιτετράωρα υπέργηροι ιεράρχες πέφτει στο κενό.

Χιλιάδες Έλληνες ασθενείς, πεθάινουν ή θα πεθάνουν από εγκληματικές ενέργειες του διαταραγμένου πρωθυπουργού. Ο ένας μετά τον άλλον οι διευθυντές όλων των νοσοκομείων αναφέρουν ότι η περίθαλψη για τις άλλες ασθένειες (καρκίνους και άλλα) δεν είναι όπως στο παρελθόν. Ακόμη και οι πιο συγκρατημένοι ομολογούν στο τέλος ότι ακόμη και χρόνια καρδιοπαθείς δεν πηγαίνουν τακτικά στον στεφανιογράφο, δεν κάνουν τακτικά τέστ κοπώσεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive