Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Η ΝΤΠ γιορτάζει πανηγυρικά τη γέννηση του… εμβολίου! Της Ντορέττας Πέππα

Ενώ η υφήλιος, μετ’ εμποδίων, κόπων και βασάνων, προσπαθεί να γιορτάσει, όπως μπορεί, τη γέννηση του Φωτός και του Ηλίου, η ΝΤΠ γιορτάζει πανηγυρικά τη γέννηση του… εμβολίου!

Και ο εμβολιασμός (εμβολισμός) ξεκινά, με στρατούς και πυροβολαρχίες να τον… φυλάνε (!!!), λες και είναι το απόρρητο και απόλυτο μυστικό «όπλο»!... Μα, αφού είναι τζάμπα, για όσους το θέλουν, ποιος θα πάει να το «κλέψει»; Και αφού όσοι δε θέλουν να το κάνουν –υποτίθεται- δε θα τους το επιβάλουν με το ζόρι; Γιατί να θέλουν, λοιπόν, «κάποιοι» να το εξαφανίσουν; Οπότε, προς τι η παράτα; Μήπως, όντως, είναι… «όπλο»; Και η παρουσία του στρατού, μήπως είναι προμήνυμα για τη «νέα κανονικότητα» ενός εφιαλτικού τεχνο-ιατρο-στρατιωτικού νόμου ή ο λόγος της τόσης «φύλαξης» είναι πιο «απλός» και δεν είναι άλλος από το φόβο ΤΟΥΣ μην το αρπάξει κάποιος, το αναλύσει και δει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έχει μέσα; Όλα παίζουν…
Βέβαια, ο Πρόεδρος της Rfizer, των εκατομμυρίων, των εμβολίων και των μαγικών ελιξιρίων, ο Μέγας Αλβέρτος Μπουρλάς και το συνεταιράκι του ο Ουγκούρ Σαχίν ο Τουρκαλάς δήλωσαν πως δε θα το κάνουν το εμβόλιο (το δικό τους εμβόλιο!), προφασιζόμενοι διάφορες δικαιολογίες –η πιο γελοία ήταν του Μπουρλά: ότι θα… δώσει τη θέση του στους… ευπαθείς!!! Λες και δεν περίσσευε ένα από τα τόσα εκατ. εμβόλιά ΤΟΥ να το κάνει κι αυτός! Ο παραγωγός! Ερώτηση κρίσεως, λοιπόν, προς τους σπεύδοντες να μπουν στη λίστα για εμβολιασμό –ναι, υπάρχει κι αυτό το «είδος», πιθανόν ένα είδος προς εξαφάνισιν, φοβούμαι… Δε μου λέτε, καλόπαιδα, άμα πάτε σε ένα ζαχαροπλάστη και τον δείτε να μην ακουμπάει καν τα γλυκά του, εσείς θα τα αγοράσετε και θα τα φάτε; Ε; Δεν είναι το ίδιο; Σωστά, είναι χειρότερο! Γιατί και γλυκό δεν είναι το εμβόλιο και τρύπες αβέρτα ανοίγει, αφού όταν μπείτε στο «χορό» αυτό, θα είστε υποχρεωμένοι να εμβολιάζεστε μέχρι και 4 φορές το χρόνο! Κι αν το σταματήσετε –εφόσον έχετε κάνει την αρχή- τι θα σας συμβεί; Ουδείς γνωρίζει την απάντηση!
Όσο για «πορδηπουργούς» και Προέδρους με 10 πρρρρ που εμβολιάζονται ανέτως, ποιος σας λέει ότι δεν είναι σκηνοθεσία όλο αυτό ή ότι τα εμβόλια που κάνουν αυτοί είναι τα ίδια μ’ αυτά που θα μπήξουν σ’ εσάς; Εγώ, πάντως –για μένα μιλάω- δεν έχω τη φιλοδοξία να γίνω… χάμστερ των εργαστηρίων, γι’ αυτό σας δίνω, όπως και το «αφεντικό», ο Μπουρλάς, ευχαρίστως τη θέση μου, εάν και εφόσον το επιθυμείτε διακαώς και το εύχεστε… Μόνο που… Πρόσεχε τι εύχεσαι, όπως λέει σοφά ο λαός…

1 σχόλιο:

  1. Αυτό ακριβώς θεωρώ ότι συμβαίνει. Φοβούνται μήπως κάποιος το κλέψει και το αναλύσει και βγουν στα φόρα τα Λουσιφεριανα Δηλητήρια που περιέχει αυτό το βιολογικό όπλο.
    Δεν εξηγείται αλλοιως , δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
    Παγκόσμια Υγειονομική Στρατιωτική Δικτατορία για τον Αφανισμό των λαών, και οι λαοί δεν αντιδρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive