Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Βουλγαρία: Μετέφεραν εμβόλια με φορτηγά για λουκάνικα. Χωρίς αστυνομία, αεροπορία, στρατό, ειδικές δυνάμεις να τα φυλάνε. ΦΩΤΟ

Αύριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί και στην Βουλγαρία, όπου τα εμβόλια διανεμήθηκαν στα κατά τόπους κέντρα σήμερα, Σάββατο, με τα βλέμματα να στρέφονται στην Φιλιππούπολη, όπου οι δόσεις του εμβολίου έφτασαν σε ένα φορτηγό εταιρείας με λουκάνικα!...

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν προκάλεσαν αντιδράσεις, ιδιαίτερα υπό το γεγονός ότι στην Φιλιππούπολη για την παραλαβή των εμβολίων βρέθηκαν τόσο ο πρωθυπουργός της χώρας, Μπόικο Μπορίσοφ, όσο και ο υπουργός Υγείας Κονσταντίν Ανγκέλοφ.Γρήγορα, οι φωτογραφίες με το φορτηγό κυκλοφόρησαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με τον κόσμο να σχολιάζει ειρωνικά και σε πολλές περιπτώσεις με φαντασία.

Οι εκπλήξεις όμως που περίμεναν τον Μπορίσοφ στην Φιλιππούπολη δεν σταματούν εκεί. Λίγο αργότερα, εισερχόμενος σε ένα από τα κέντρα, ανακάλυψε ότι τα εμβόλια πρόκειται να αποθηκευτούν σε ένα ψυγείο ZIL, κατασκευασμένο την δεκαετία του '60 στην Σοβιετική Ένωση.

Οι επιστήμονες που ήταν παρόντες εξήγησαν στον Μπορίσοφ, το ψυγείο λειτουργεί μία χαρά, και καθώς τα εμβόλια αποθηκεύονται σε θερμοκρασίες 2 έως 8 βαθμών Κελσίου, εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν άμεσα, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Σύμφωνα με τα βουλγαρικά Μέσα, αυτός ήταν και ο λόγος που επικαλέστηκαν οι αρχές για την μεταφορά με το φορτηγό των λουκάνικων!

Η εταιρεία "Bella Bulgaria"

1 σχόλιο:

  1. οι βουλγαροι θα παρουν μετα το εμβολιο και ενα πακετο λουκανικα δωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive