Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ετσι δρα η ΜΙΤ στην Ελλάδα και πριονίζει την πατρίδα μας η Τουρκία!

Σύμφωνα με την έρευνα που κάνουμε εδώ και χρόνια σε Θράκη και Αθήνα η  ΜΙΤ εργάζεται εντατικά και με τεράστιο προυπολογισμό στην Ελλάδα - όπως και στην Ευρώπη -  και στρατολογεί πράκτορες - όπως αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά με τη σύλληψη των δυο πρακτόρων στη Ρόδο.... - μέσα από την μουσουλμανική  μειονότητα αλλά από τις τουρκικές ομάδες μεταναστών αλλά

και άλλων μεταναστών και έχει αναπτύξει δικό της δίκτυο μέσα στα camp  μέσω πρακτόρων της σε ΜΚΟ αλλά και αρκετούς Πακιστανούς διακινητές και άλλους.  Διευθύνει με στελέχη της ιδιωτικούς οργανισμούς - πολιτιστικούς, θρησκευτικούς, αλληλεγγύης κτλ -  οι οποίοι τη βοηθούν στον εντοπισμό και τον έλεγχο υποψηφίων, οι οποίοι θα εκπαιδευτούν και θα λειτουργούν υπό τη MIT ως πράκτορες.

Οι οργανισμοί που βοηθούν τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες είναι κυρίως εκείνες που υποστηρίζουν και βοηθούν μουσουλμανικές και τουρκικές και μη τουρκικές κοινότητες  σε Θράκη και Αττική καθώς και άλλες οργανώσεις που παρέχουν ανθρωπιστικές υπηρεσίες, θρησκευτικές, εκπαιδευτικές και πολιτιστικές υπηρεσίες σε μουσουλμανικούς πληθυσμούς γενικά και ιδίως πληθυσμούς μεταναστών.

Μεταξύ των ενώσεων που βοηθούν είναι όλοι οι τουρκόφρονοι σύλλογοι στη Θράκη αλλά και ΜΚΟ στην Αττική και σε νησιά που λειτουργούν υπό την καθοδήγηση του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής σε συντονισμό με το αρχηγείο της ΜΙΤ στη Σμύρνη.

Σύμφωνα με την έρευνα η τουρκική αντικατασκοπεία χρησιμοποιεί ως κάλυψη πολιτιστικούς οργανισμούς και θρησκευτικούς οργανισμούς που διδάσκουν το Κοράνι. Ο τρόπος στρατολόγησης πρακτόρων για τη MIT είναι πρώτα με την πρόσληψή τους ως προσωρινών εργαζομένων για φιλανθρωπικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς και μετά από μια χρονική περίοδο όπου ολοκληρώνουν διάφορες δοκιμαστικές αποστολές, η ΜΙΤ απευθύνεται άμεσα σε αυτούς και τους προσλαμβάνει στις τάξεις της με ιδεολογικό και θρησκευτικό φάκελο.

Μια άλλη πλατφόρμα στρατολόγησης που αποκαλύψαμε για την εύρεση και πρόσληψη πρακτόρων από τη MIT είναι  μέσω του θεσμού των υποτροφιών σε εκατοντάδες - χιλιάδες τόσα χρόνια-  Τούρκους φοιτητές που στέλνονται από την Ελλάδα στην Τουρκία για να σπουδάσουν στα καλύτερα πανεπιστήμια της Κωνσταντινούπολης κα ιτης Άγκυρας και τους ''καλύτερους'' τους στέλνουν και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ευρώπη για μεταπτυχιακά και διδακτορικά!

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ¨ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ –  TOURKIKANEA.GR

Όλα αυτά φυσικά με την καθοδήγηση του Προξενείου και υπό την γενική εποπτεία του ίδιου του Ερντογάν, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο καθοδηγεί και την εξάρθρωση του δικτύου του μισητού εχθρού του Γκιουλέν.

Τα ανώτερα μέλη των διάφορων συλλόγων είναι κοντά στον Ερντογάν και την οικογένειά του. Το Προξενείο λαμβάνει οικονομική υποστήριξη από την κυβέρνηση Ερντογάν πολλών εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Χορηγεί έτσι οικονομική βοήθεια σε φοιτητές που σπουδάζουν στην Τουρκία αλλά και  σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες (συμπεριλαμβανομένων των χωρών της Κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων), από τους οποίους κάποιοι προσλαμβάνονται μετά ως πράκτορες της MIT.

Οι νεοσύλλεκτοι, είτε είναι μαθητές- φοιτητές είτε μέρος των μεταναστευτικών κοινοτήτων στην Ελλάδα και έχουν μια σειρά από βασικά καθήκοντα. Το πρώτο καθήκον είναι η συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με κρατικές ή στρατιωτικές υποδομές, είτε πρόκειται για περιστασιακή συγκέντρωση είτε για τακτική συγκέντρωση (περίπτωση Ρόδου).

 Το δεύτερο καθήκον είναι να συγκεντρώσουν πολιτικές πληροφορίες στη μουσουλμανική κοινότητα αλλά και των Τούρκων εξόριστων και φυγάδων που έχουν έρθει στην Ελλάδα για να γλυτώσουν από το μαχαίρι του Ερντογάν σχετικά με ανατρεπτική δραστηριότητα εναντίον του ή πληροφοριών για όσους υποστηρίζουν το κίνημα του Γκιουλέν.

Το άλλο καθήκον αυτών που στρατολογούνται στη MIT είναι να δημιουργήσουν και να προετοιμάσουν επιχειρησιακές υποδομές, με οργανισμούς βοήθειας και πολιτιστικούς οργανισμούς, μαζί με πράκτορες που εργάζονται για την ίδρυση εταιρειών, ενοικίαση επιχειρησιακών διαμερισμάτων, απόκτηση ασφαλούς επικοινωνίας και πολλά άλλα. 

Η οικονομική αυτοκρατορία της Ziraat Bank που ελέγχει τους Έλληνες στην  Θράκη χρηματοδοτεί τους τουρκικούς εξοπλισμούς | Pronews 

Οι δραστηριότητες των πρακτόρων και των οργανώσεων κάλυψης καθίστανται δυνατές μέσω χρηματοδότησης από την Τουρκική τράπεζα  Ziraat - που έχει υποκαταστήματα σε Αθήνα, Κομοτηνή και Ξάνθη - οι οποία μεταφέρει χρήματα σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και οργανισμούς υπό την κάλυψη φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων και κοινοτικής ανάπτυξης. Άλλα κεφάλαια που χρησιμοποιούνται για επιχειρησιακές δραστηριότητες μεταφέρονται ως μετρητά μέσω ταχυμεταφορών και διπλωματικού ταχυδρομείου μέσω της Turkish Airlines.

Η MIT εργάζεται σε όλα τα μέτωπα για να αποκτήσει στρατιωτικές και πολιτικές πληροφορίες. Είναι ένας καλολαδωμένος χρηματοδοτούμενος οργανισμός που λειτουργεί κρατικές και οικονομικές υποδομές και εκμεταλλεύεται την τουρκική ιδεολογία και τον εθνικισμό μαζί με την εγγύτητά του με το Ισλάμ, για την παραγωγή μεγάλων δικτύων πρακτόρων και ακτιβιστών σε όλη την Ευρώπη, που λειτουργούν υπό νόμιμη πολιτιστική, ακαδημαϊκή και θρησκευτική κάλυψη.

Τα τελευταία χρόνια και με την εφαρμογή των στρατηγικών σχεδίων του Ερντογάν (όπως το Αυτο της «γαλάζιας πατρίδας»- Mavi Vatan) και τις κλιμακωτές συγκρούσεις με την Ελλάδα, την Αίγυπτο, τη Γαλλία και άλλες χώρες, η ΜΙΤ έχει γίνει ακόμη πιο σημαντική και έχει αρχίσει να ενεργεί πιο επιθετικά και δημιουργικά.

Το ερώτημα είναι όμως ένα: τι έχει να αντιπαραθέσει η Ελλάδα απέναντι σε αυτήν την σύγχρονη Λερναία Ύδρα που ονομάζεται ΜΙΤ;

A.K.

1 σχόλιο:

  1. ·→τα φωναζαμε και τα λεγαμε οτι ο τζιχαντισμος,τουρκοφιλοι εθνικιστες κλπ... οχι μονο χτυπαει πλεον για τα καλα την πορτα μας,ηδη βρισκεται μεσα και διατρεχουμε τεραστιο κινδυνο

    ·→ για να καταλαβετε ποιους και τι ωρολογιακες βομβες μας εχουν φυτεψει μεσα στην πατριδα μας οι αθλιοι πολιτικαντηδες μας στο εσωτερικο της χωρας,αλλα και που μας σπρωχνουν,τα λεγαμε και τα φωναζαμε για τον λαθροεποικισμο και τις συνεπειες του

    · → καλα πως το επιτρεπουν αυτο οι προδοτες,μα δεν υπαρχει πουθενα ελεγχος,επιβεβαιωση στον χορο μπηκαν πλεον και τουρκο-ισλαμιστικες-φασιστικες οργανωσεις σε αριστη συνεργασια με ελληνικες ΜΚΟ και ξενες ΜΚΟ που συμβαλλουν στον εποικισμο της χωρας

    • → εχετε καταλαβει οτι εχει γεμισει ολη η ελλαδα με τουρκους;
    συγγενικο μου προσωπο πηγε να πουλησει το ακινητο του και ο μεσιτης του πηγε τουρκο για να το αγορασει,βρισκεται στην ελλαδα σχεχον μια δεκαετια εχει μια μικρη επιχειρηση που πουλαει διαφορα πραγματα μεσω διαδικτυου και εχει ηδη 3 παιδια οταν ο ελληνας δεν μπορει να κανει ουτε ενα,για να καταλαβετε ποιοι θα επικρατησουν και θα πλειοφηφησουν πολυ συντομα δημογραφικα στην πατριδα μας
    ο εχθρος εχει μπει ηδη μεσα,ξεκινησε πλεον για τα καλα και ο τουρκοεποικισμος(μεσω της αγορας εξοχικων κατοικιων,χρυσης βιζας,πολιτικου ασυλου,τουρκων εργαζομενων,εγκαταστασης τουρκικων επιχειρησεων και εξαγορας ελληνικων απο τουρκους κλπ...)δυστυχως φοβαμαι οτι σε βαθος χρονου θα δημιουργηθει για τα καλα ισχυρη τουρκικη κοινοτητα στην πατριδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive