Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Του ξέφυγε χωρίς να το περιμένει! Ο Τσιόδρας και το προφητικό που είπε: “Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό των περισσότερων”

 Ο Τσιοδρας άθελα του είπε κάτι προφητικό. “Το τέλος θα έρθει σταδιακά με τον εμβολιασμό των περισσότερων..”. Υποσυνείδητα κατάλαβε την τύχη που θα έχουν όσοι κάνουν το εμβόλιο. Οι παρενέργειες δεν είναι άμεσες στο συγκεκριμένο εμβόλιο. Είναι σταδιακές.... Όσο πιο ταλαιπωρημένο ανοσοποιητικό έχει ο κάθε άνθρωπος που το κάνει, τόσο πιο γρηγορά θα τον τελειώνει αφού θα τον κάνει πιο ευάλωτο σε σοβαρές ασθένειες ή προ υπάρχουσες ασθένειες.

Όσο ποιο πολλούς ιούς (εστω και “εξασθενημενους” ιούς) βάζεις μέσα στο σώμα σου, τόσο ποιο πολύ τρελαίνεις το ανοσοποιητικό σου και το κανεις να μην λειτουργει σωστά αφού πρέπει να δουλέψει υπερωρία. Είναι σαν να ανοίγεις ταυτόχρονα 20 εφαρμογές στο laptop σου. H CPU κρασάρει.

Όταν λοιπόν κρασάρει το ανοσοποιητικό (επειδή κάνει detect πάρα πολλούς ταυτοχρόνους ιούς μέσα στο σώμα σου λόγω του εμβολίου τους οποίους πρέπει να πολεμήσει) γίνεται άμεσα ευάλωτοί σε σοβαρές ασθένειες (καρκίνους, κτλ). Μπορεί μεν να αποκτάς κάποιου είδους αντισώματα για τον κορονοϊό, αλλά λόγω του ότι το ανοσοποιητικό τρελαίνεται από την υπερωρία, αφήνεις ορθάνοιχτη την πόρτα να προσληφθείς από πολλούς σοβαρότερους ιούς, που δεν μπορεί να τους αντιμετωπίσει το ανοσοποιητικό, αφού είναι απασχολημένο με την εξουδετέρωση των ιών που μπήκαν στο σώμα από το εμβόλιο.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive