Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

ΜΕΤΑ ΤΟ “ΚΡΑΞΙΜΟ” ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ – ΣΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ

Μετά τα όσα ακούστηκαν για τη σύζυγό του Κωστή Χατζηδάκη που έσπευσε να κάνει το εμβόλιο παρότι δεν έχρηζε άμεσης ανάγκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε τέλος σε περαιτέρω εμβολιασμούς κυβερνητικών στελεχών...

“Η λίστα των κυβερνητικών στελεχών και κρατικών λειτουργών ολοκληρώνεται με τα 66 άτομα που ήδη εμβολιάστηκαν έως σήμερα” τόνισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη που πρόσθεσε πως «τα κυβερνητικά στελέχη, όπως όλοι οι Έλληνες, θα εμβολιαστούν όταν έρθει η σειρά τους, με βάση την προτεραιοποίηση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών».

Επίσης, υπογράμμισε πως «υπάρχει μια βασική παρανόηση. Ο συμβολισμός του εμβολιασμού εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του Πρωθυπουργού, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας, η οποία ολοκληρώνεται σήμερα με τον εμβολιασμό του κυρίου Κουτσούμπα. Ο συμβολισμός ήταν για να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας προς όλους τους Έλληνες για την ασφάλεια του εμβολίου».

Μάλιστα, σχετικά με τις αναρτήσεις κυβερνητικών στελεχών στα social media, η κυρία Πελώνη ανέφερε ότι «κακώς έγιναν, καθώς κάποιοι υπερέβαλαν στην εικόνα».

Τόνισε, ωστόσο, ότι «τα κυβερνητικά στελέχη που εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα είναι τα κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα προτεραιότητας για τη λειτουργία της κυβέρνησης. Προφανώς υπάρχουν κρίσιμες λειτουργίες που δεν μπορούν να μπουν στον αυτόματο πιλότο».

«Υπάρχει ένα σχέδιο οργανωμένο και αυτό που προέχει τώρα είναι να προχωρήσει το σχέδιο εμβολιασμού των υγειονομικών, εργαζομένων και διαμενόντων σε οίκους ευγηρίας και μονάδες χρόνιας φροντίδας και αποκατάστασης, ώστε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, καθώς από την ερχόμενη εβδομάδα θα τεθούν σε λειτουργία και άλλα εμβολιαστικά κέντρα», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive