Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Η καλύτερη κουρευτική μηχανή για την καραντίνα είναι αυτή και κάνει μόλις 29 ευρώ

Όλοι μας βιώνουμε τις ημέρες της καραντίνας αντιμετωπίζοντας δυσκολίες που στην φυσιολογικότητα της καθημερινότητάς μέχρι εχθές ούτε φανταζόμασταν ότι υπήρχαν. Ένα από τα βασικά αντρικά προβλήματα είναι και αυτό των μαλλιών και του κουρέματος. Χιλιάδες άντρες πλέον καλούνται να λύσουν αυτό το πρόβλημα μόνοι τους και να περιποιηθούν μόνοι τους τα μαλλιά τους. Αναμφισβήτητα η καλύτερη λύση στις μέρες της καραντίνας που απ' ότι φαίνεται θα είναι σύνηθες φαινόμενο είναι μία αυτόματη ασύρματη  κουρευτική μηχανή.... Όμως εδώ ξεκινάει το μεγάλο πρόβλημα της έρευνας και της επιλογής προϊόντος. Η εύκολη λύση είναι να πληρώσουμε περίπου 60 με 70 ευρώ και να αγοράσουμε μία μηχανή επώνυμη κουρευτική μηχανή ώστε να έχουμε ένα αξιοπρεπή αποτέλεσμα με μπαταρία ικανή για 1 με 2 κουρέματα και με μία ποιότητα καλώ πλαστικών. Αυτή η λύση είναι αρκετά ασύμφορλ και δαπανηρή. Όμως υπάρχει μία λύση που κοστίζει 29 ευρώ και έχει απίστευτη υπεροχή και καμία σύγκριση ακόμα και από επώνυμες επαγγελματικές μηχανές με τρομερά συγκριτικά πλεονεκτήματα που δύσκολα βρίσκεις σε αυτή την τιμή με το ποσό μικρότερο από 100 ευρώ και από επαγγελματικές μηχανές. Όπως πολλοί από εσάς και αφού είχαμε αγοράσει 10 διαφορετικές άχρηστες φθηνές κουρευτικές μηχανές από skr..ζ και best pr.... και διαπιστώναμε ότι πετούσαμε τα λεφτά μας είπαμε να δοκιμάσουμε την κουρευτική της Lamazi στα 29 ευρώ. Θα σας πούμε απλά τα σημεία που υπερέχει και γιατί είναι η καλύτερη επιλογή και ότι ποιο value for money θα βρείτε παρακάτω. Είναι στο 100% μεταλλική από χειρουργικό ατσάλι. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πώς ότι αντίστοιχο βρήκαμε από οποιαδήποτε εταιρεία ήταν πάνω από 79ευρώ. Έχει κεραμική επίστρωση στις λεπίδες κοπής. Έχει τρεις κεφαλές για διάφορα ύψη κοπής. Έχει μεγάλη μπαταρία που αντέχει άνετα και 6 κουρέματά μέχρι και 4 ώρες χρήσης. Δουλεύει ασύρματα και με καλώδιο και έχει οθόνη που δείχνει το επίπεδο μπαταρίας.

Μπορείτε να την βρείτε εδώ και να την παραγγείλετε και είμαστε σίγουροι ότι θα σας ικανοποιήσει πλήρως με το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα ακόμα και από κουρευτικές μηχανές των 59 ευρώ.

4 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive